CHP kafası! O fotoğrafı çaycılara zimmetlediler

CHP kafası! O fotoğrafı çaycılara zimmetlediler

FETÖ’cülerin harabeye çevirdiği Meclis kulisinden kaldırılan ve daha sonra CHP'liler tarafından kulise korsan olarak asılan Atatürk'ün Mareşal üniformalı reprodüksiyon fotoğrafının sorumluluğu çaycılara kaldı.​

FETÖ’cülerin harabeye çevirdiği Meclis kulisinden kaldırılan ve daha sonra CHP'liler tarafından kulise korsan olarak asılan Atatürk'ün Mareşal üniformalı reprodüksiyon fotoğrafının sorumluluğu çaycılara kaldı.

ÇALIŞANLAR ECEL TERİ DÖKÜYOR

CHP Grup Başkanvekilleri Levent Gök ve Özgür Özel, yeni bir skandala imza attıkları ortaya çıktı. TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun olumsuz görüş bildirmesine rağmen orijinal fotoğrafın başka bir yerde sergilenmesine tepki gösteren CHP'liler kötü repredüksiyonu zorla kulise astı. Ancak Gök ve Özel, kulisteki fotoğrafı da muhalefet kulislerinde görev yapan çaycılara bunu zimmetledi. Çalışanların zimmet kabul etmemelerine rağmen zorla yüklendikleri bu sorumluluk yeni tadilat döneminde bunların adeta kabusu oldu. Muhalefet kulisinde yeniden başlatılan tadilat sürerken, görevliler de ecel teri dökmeye başladı.

NE OLMUŞTU

15 Temmuz'daki bombalı saldırıda ağır hasar alan TBMM’deki onarım çalışmasında Atatürk tablosu tartışması çıkmıştı. Güvenlikten sorumlu AK Parti'li Meclis İdare Amiri Salim Uslu, onarımdan sonra mareşal üniformalı Atatürk tablosunun eski yerine asılmayacağını açıklamış, Uslu’nun bu açıklamasına CHP’li vekiller ‘Atatürk'ü çıkarmak için fırsatçılık’ yapılıyor şeklinde tepki göstermişlerdi.

AVAZTURK/Ali Çavuş