Çift dikişli Perinçek!

Çift dikişli Perinçek!

Üç ay önce Vatan Partisi saflarına çağrılan Meral Akşener, davete icabet etmeyince, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek tarafından “Gladio’nun kraliçesi” ilan edildi.

Bugünlerde parti kurma hazırlıkları ile uğraşan Meral Akşener nisan ayı başlarında üstü örtülü olarak Vatan Partisi’ne davet edilmişti. Davet, Ulusal Kanal Programcısı ve Aydınlık gazetesi yazarları olan Sabahattin Önkibar vasıtası ile iletilmişti.

Sabahattin Önkibar, 20 Nisan 2017 tarihli köşe yazısında şu satırları kaleme almıştı:

“Vatan Partisi yöneticisi dostum ünlü yargıç sevgili Turgut Okyay dün bana şunu söyledi:

- "Meral Akşener ve arkadaşları bize yani Vatan Partisine katılmalı."

Geçtiğimiz genel seçimde Vatan Partisi'ne oy vermiş milli bir gazeteci olarak bu çağrı bana anlamlı geldi.

Doğruya doğru lideri ve kadroları büyük bedeller ödeyen Vatan Partisi yurtseverliğini tarihe tescil ettiren bir fedakarlar hareketidir.

AK Parti'den oy koparacağına inandığım Meral Akşener'in Vatan Partisi ile yakınlaşması hem ülke hem de kendisi için yararlı olacaktır."

Ancak, Meral Akşener, Vatan Partisi’ne katılmayı bir an olsun aklından geçirmedi, yoluna devam etti, şu aralarda ise parti kurma hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Bu durum Doğu Perinçek’in Meral Akşener’i hedef tahtasına yerleştirmesi için yeterli sebep teşkil etti.

“Gladio'nun kraliçesi”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar tarafından Vatan Partisi’ne davet edilen Meral Akşener’i kontrgerilla ve Gladio ile ilişkilendirdi.

Önceki gün bir açıklama yapan Doğu Perinçek, CHP'ye eklemlenmiş şekilde siyaset yapmakla suçladığı Meral Akşener hakkında şunları söyledi, "PKK'nın dâhil olduğu bir bileşimin içinde Meral Akşener de kendisini dâhil etti. Sizin söylediklerinizin hepsini ben şöyle özetleyim; Meral Akşener kontrgerilla veya Gladio'nun kraliçesi. Çiller Özel Örgütü adlı kitabımda yer alan şemanın içinde vardır. Bugünkü o yürüyüş içinde PKK ve FETÖ'nün yanında kol kola yer alması da Akşener'in bir Gladio kraliçesi olduğunun göstergesidir."