Cinselliği kaliteli hale getiren kür ile doğurganlık artıyor!

Cinselliği kaliteli hale getiren kür ile doğurganlık artıyor!

Çocuk sahibi olmak isteyen evli çiftler soğan kürü ile mucizelere tanık olabilirsiniz. Hamile kalmak isteyenlerin belirli dönemlerde tüketmeleri gereken bu kürün uygulanışı detayları ile haberimizde…

Doğurganlığı artırabilmek, sağlıklı bir birliktelik yakalayabilmek için uzmanların da önermiş olduğu yıllar yılı kullanılan bir özelliğe sahiptir. Kadınların tüketmesi gereken bu kür çocuğun sağlıklı bir sekilde döllenme sürecine geçişini kolaylaştırır.

EN DOĞRU TÜKETİM ZAMANI!

Soğan kürü, tüketimi için en uygun dönem adet dönemi sonrası ilk haftadır. Tıbbı olarak kadınların doğurganlıkta zirve yaptığı dönem bu zaman aralığıdır ve bu hamile kalma şansını daha da arttırır. Kadınlarda doğurganlık tamamen yaş ile bağlantılı olumsuz olarak etkilenebilen bir dönemdir.

KADINLARDA HAMİLELİK DÖNGÜSÜ!

Tıbbi literatürde kadınların doğurganlık yaşı 22 ile 30 arasında değişir. Bu aralık en verimli dönem olarak adlandırılır. Ardından yavaşlayan bu süreç 35 yaşından sonra daha da azalır. Bu kadın için oldukça zor bir döneme girmek anlamına gelir. Tamamen bitiş süreci ise 40 yaş ve sonrasıdır. Bilimsel olarak 45 yaşından sonra doğurmak mümkün değildir.

Doğurganlığı artıran soğan kürünü hazırlamak için belirli malzemelerim bulundurulması ve özel bir teknik ile kullanılması gerekiyor. Basit bir şekilde evde hazırlanabilecek soğan kürü için aşağıdaki liste takip edilebilir:

SOĞAN KÜRÜ HAZIRLANIŞI

cinselligi-kaliteli-hale-getiren-kur-ile-dogurganlik-artiyor.jpg

Öncelikle 1 adet soğan alınarak soyulur ve ince ince doğranır. Dilimlenmiş soğanlar bir cam kavanoza alınarak ağzı kapatılır.

Ardından bir köşede bir bardak bal hazırlanır. Soğan kavanozunun içine aktarılır ve iyice karıştırılır.

Kavanozun kapağı sıkı bir şekilde kapatıldıktan sonra yaklaşık 3 gün boyunca buzdolabında açılmadan bekletilir.

Aradan geçen 3 günün ardından elde edilen bu karışım süzülür. Burada amaç balın içerisinde bulunan soğanları arıtabilmektir.

Ayrıştırılan soğanlı bal kürü yeniden cam kavanoza aktarılır.

SOĞAN KÜRÜ TÜKETİM ÖNERİSİ

Kadınların doğurganlığını artırmak için hazırlanan bu karışım her sabah düzenli olarak aç karna tüketilmelidir. Öneri olarak tüketim miktarı bir tatlı kaşığını aşmamalıdır.

DİKKAT! Doğal ve zararsız yöntem olarak detayları ile sunulan soğan kürü her bünyede aynı etkiye sahip olmayabilir. Öte yandan riskli bir hastalığı bulunanlar kullanmadan önce mutlaka doktor gözetiminde, danışarak süreci başlatmalıdır.