Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Rozetlerini Taktı! Üç Belediye Başkanı Partiye Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Rozetlerini Taktı! Üç Belediye Başkanı Partiye Katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Toplantının sonunda Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a AK Parti rozetlerini taktı.

Erdoğan'dan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Önemli Mesajlar

AK Parti Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilat çalışmalarından yerel yönetimlere, sosyal medyadan siyaset anlayışına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasının başında Aşure Günü ve Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını dileyen Erdoğan, sabah saatlerinde deprem yaşayan Venezuela halkına da geçmiş olsun mesajı iletti.

"Dünyanın En Büyük Siyasi Hareketlerinden Biriyiz"

AK Parti'nin teşkilat yapısına vurgu yapan Erdoğan, partinin 11 milyon 500 bini aşkın üyeye sahip olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti olarak bugün dünyada eşi benzeri olmayan bir teşkilat gücüne sahibiz. 11 milyon 500 bini aşkın üyemizle sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en büyük ve en yaygın siyasi hareketlerinden biriyiz."

Erdoğan, parti üyeliğinin yalnızca kayıt işlemi olmadığını, millete hizmet etme sorumluluğunu da beraberinde getirdiğini söyledi.

"2026 Mahalle Çalışmaları Yılı" Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2026 yılını "Mahalle Çalışmaları Yılı" ilan ettiklerini belirterek teşkilatların sahadaki çalışmalarını artıracaklarını ifade etti.

Partinin toplumun her kesimiyle temasını güçlendirmeyi hedeflediğini dile getiren Erdoğan, mahalle başkanlarına ve teşkilat mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medya ve Yerel Yönetimler Mesajı

Konuşmasında sosyal medyanın siyaset üzerindeki etkisine de değinen Erdoğan, "etkileşim avcılığı" olarak nitelendirdiği anlayışın kamu yönetimine zarar verebileceğini söyledi.

Belediye başkanları ve teşkilat mensuplarına seslenen Erdoğan, vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine dikkat çekerek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Millete hizmet yerleri gösteri alanı değil, sorumluluk makamlarıdır. Biz efendilik taslamaya değil, millete hizmet etmeye geldik."

Üç Belediye Başkanı AK Parti'ye Katıldı

Toplantının sonunda düzenlenen törende Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, AK Parti'ye katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç belediye başkanına parti rozetlerini takarak "AK Parti ailemize hoş geldiniz." ifadelerini kullandı.