Demet Akalın'ın elbisesi 'Feraceye' benzetildi! O benzetmeyi yapan takipçisine bakın ne söyledi

Demet Akalın'ın elbisesi 'Feraceye' benzetildi! O benzetmeyi yapan takipçisine bakın ne söyledi

Sahneye bol siyah ve uzun elbisesi ile çıkmayı tercih eden takipçisinin elbisesini Feraceye benzetmesi üzerine Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi.

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla sık sık sosyal medya gündemine damga vuran ünlü şarkıcı Demet Akalın bu defa takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. Demet Akalın'ın giydiği kıyafet 'Feraceye' benzetilirken o benzetmeyi yapan takipçisine verdiği yanıt gündem oldu.

Sahneye bol siyah ve uzun elbisesi ile çıkmayı tercih eden takipçisinin elbisesini Feraceye benzetmesi üzerine Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi. Sahne kıyafetiyle çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Demet Akalın'ın takipçisine verdiği yanıt olay oldu.

FERACE BENZETMESİNE ÖYLE YANIT VERDİ Kİ!

Açıklamalarıyla sık sık sosyal medya gündemine gelen Demet Akalın sosyal medya hesaplarını sık kullanan ünlü isimler arasında yer alırken sahne tarzı feraceye benzetildi. Bu benzetmeyi yapan takipçisine Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi. Demet Akalın'ın sahne tarzına 'bu baya ferace' yorumunda bulunan takipçisine Demet Akalın'dan yanıt geldi.

Geçtiğimiz gün bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Demet Akalın dinleyicilerini yine coştururken Demet Akalın'ın sahne tarzına sosyal medyadan pek çok yorum geldi. Siyah uzun ve bol elbise tercihinde bulunan Demet Akalın'ın bu tercihi feraceye benzetilirken takipçisinin 'bu baya ferace' yorumuna Demet Akalın şaşırtan yanıt verdi.

İMLA HATASINA DÜŞTÜ!

Dinleyicilerinin karşısına çıkmak için ünlü bir markanın tasarım elbisesini tercih eden Demet Akalın o sahne tarzını sosyal medya hesabından da paylaştı. Demet Akalın'ın paylaşımına bir takipçisi "Abla elbise demişsin ama bu baya ferace" yorumunda bulundu. Ünlü şarkıcı takipçisinin kendisine attığı yoruma ağızları açık bırakan bir şekilde yanıt verdi.

Demet Akalın yine gündeme bomba yanıtı ile düştü. Takipçisinin ferace benzetmesine yanıt veren Demet Akalın "Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor. K... izlemeye değil! Sorry" dedi. Bu cümleleriyle sahnede dekolte tercih eden sanatçıların eleştirilerini üzerine çeken Demet Akalın yorumunda yine kelime hatası yaparken pek çok takipçisinin de eleştirisini üzerine çekti. Siz Demet Akalın'ın yanıtı hakkında ne düşünüyorsunuz?

demet-akalin-dan-kiyafetine-ferace-diyen-15592624-5942-m.jpg