Deniz Baykal için siyasilerden taziye mesajı geldi!

Deniz Baykal için siyasilerden taziye mesajı geldi!

Kahramanmaraş depreminin altıncı gününde Deniz Baykal'ın hayatını kaybettiği öğrenilirken siyasi isimler taziye mesajları yayınladı.

84 Yaşında bu sabah Ankara'da hayata gözlerini yuman Deniz Baykal'ın vefatı ses getirirken siyasilerden taziye mesajı gelmeye başladı. Kahramanmaraş depreminin altıncı gününde Deniz Baykal'ın hayatını kaybettiği öğrenilirken siyasi isimler taziye mesajları yayınladı.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal vefat etti. Deniz Baykal'ın vefatı medyada bu sabah meydana gelirken siyasi pek çok isim taziye mesajı yayınladı.

MUSTAFA ŞENTOP TAZİYE MESAJI

Twitter hesabından yapmış olduğu açıklamada taziye mesajını yayınlayan TBMM Başkanı Mustafa Şentop “Siyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer alan, Antalya Milletvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı dilerim” dedi.

MUHARREM İNCE TAZİYE MESAJI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Deniz Baykal için yazdığı taziye mesajında “Öğrencilerimin önünde kara tahtada tebeşir kullanan beni, milletimizin önüne çıkaran, siyaset yapmamı sağlayan değerli büyüğüm, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

ÖMER ÇELİK TAZİYE MESAJI

Bu sabah hayatını kaybeden Deniz Baykal için taziye mesajı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan geldi. Kalın Türk siyasetinin emektar isimlerinden, tecrübeli siyasetçi ve devlet adamı, Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal’a Allahtan rahmet, yakınlarına, tüm sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı diliyorum” dedi.

MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

Deniz Baykal'ın vefatına bir taziye mesajı da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan geldi. Çavuşoğlu “CHP eski Genel Başkanı, eski Dışişleri Bakanlarımızdan, değerli hemşerimiz, Antalya milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal’a Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.