Denizbank'tan güzel haber! 2 gün içinde başvuran 5000 TL faizsiz nakit parayı cebine koyacak

Denizbank'tan güzel haber! 2 gün içinde başvuran 5000 TL faizsiz nakit parayı cebine koyacak

Denizbank faizsiz nakit avans fırsatını internet sitesi üzerinden duyurmuştu. Bu avantaj için son 2 gün kaldı. Hemen başvurun ve faizsiz 5000 TL nakit avans cebinize koyun.

Denizbank'tan güzel haber! 2 gün içinde başvuran 5000 TL faizsiz nakit parayı cebine koyacak: Denizbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu faizsiz nakit avans fırsatı için son hatırlatmalar. 2 gün sonra bu avantajı bir daha bulamayabilirsiniz. Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı zor durumda olan vatandaşların nakit ihtiyaçları arttı. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle faizsiz tercih ettikleri nakit avans veya kredi fırsatlarının araştırmaya başladı.

Denizbank ise 1 Ocak 2023 tarihinde duyurmuş olduğu faizsiz nakit avans fırsatını vatandaşlara sundu. Bu fırsat için son iki gün kaldı. 2 gün içinde başvuru yapan 5000 TL nakit parayı cebine koyacak. Peki bu faizsiz nakit avans fırsatının detayları neler?

KAMPANYANIN DETAYLARI

Kampanya için son gün 31 Ocak 2023 tarihi olarak belirlenmiştir. Kampanyadan, DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan banka müşterileri yararlanabileceklerdir.

whatsapp-image-2023-01-29-at-22-52-38.jpeg

Ayrıca kampanyadan yararlanabilmek için, başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank Bireysel Kredi Kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir.

Kampanya ile sunulan fırsat ise ;5.000TL, 0 faizli, 6 ay vadeli Taksitli Nakit Avans hakkı, Bireysel Kredi Kartı onaylandığı günün 2 iş günü sonrasında tanımlanır ve kredi kartının kullanılabilir limitinin yeterli olması durumunda, tanım tarihi ile 15.02.2023 tarihleri arasında kullanılabilir.

Bununla birlikte başvuru sonrasında onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 5.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanımı yapılabilir. Taksitli nakit avans kullanım vadesi 6 ay olarak banka tarafından fırsat sunulmaktadır.