Deprem Sanatçı Aziz Taştan ve ailesinin de canını aldı! Üzücü haber Adıyaman'dan geldi!

Deprem Sanatçı Aziz Taştan ve ailesinin de canını aldı! Üzücü haber Adıyaman'dan geldi!

Kahramanmaraş merkezli deprem çevre 10 ilde de büyük bir yıkıma neden olurken vatandaşlar ve ekipler enkaz altındaki vatandaşları kurtarmak için arama kurtarma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Depremin dördünce gününde ölü sayısı git gide artmaya devam ederken sanat camiasını oldukça üzen bir kayıp haberi daha geldi. Adıyaman'da yaşayan 42 yaşındaki Türk Halk Müziği sanatçısı Aziz Taştan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli deprem çevre 10 ilde de büyük bir yıkıma neden olurken vatandaşlar ve ekipler enkaz altındaki vatandaşları kurtarmak için arama kurtarma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ölü sayısı her geçen dakika artmaya devam ederken yaralı sayısı da binlerce kişiye ulaşmış durumda.

AZİZ TAŞTAN VE AİLESİ HAYATINI KAYBETTİ!

6 Şubat Tarihinde Kahramanmaraş merkezli deprem beraberinde Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da oldukça etkili olurken binalar toz dumana döndü. Enkaz altında birçok vatandaş kaldı. Türkiye'nin en büyük ikinci depremi Ulusal yas ve OHAL ilan edilmesine neden olurken göçük altından bir can yakan haber daha geldi.

Adıyaman'da yaşayan Türk Halk Müziği sanatçısı Aziz Taştan ve ailesi enkaz altında kaldı. Deprem sırasında Adıyaman merkeze bağlı Mimar Sinan Yeni Mahalle'sindeki evinde olan 42 yaşındaki sanatçı Aziz Taştan ile eşi Özgür, 15 yaşındaki kızı Nujin ve 5 yaşında Şirin'in hayatlarını kaybettiği bilgisi verildi. Aile Adıyaman Karapınar Mezarlığı'na defnedildi.

sanatci-aziz-tastan-ve-ailesi-adiyaman-daki-15619860-3614-m.jpg