Deprem sonrası altın, dolar, euro piyasası nasıl etkilendi?

Deprem sonrası altın, dolar, euro piyasası nasıl etkilendi?

Kahramanmaraş merkezli deprem binaların toz duman olmasına neden olurken birçok vatandaş enkazın altında kaldı.

Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz sabah meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin hemen ardından 7.4 büyüklüğünde ikinci bir deprem yaşandı. Depremin oldukça etkili olması nedeniyle Kahramanmaraş merkezli deprem 10 ili etkisi altına alırken can kaybı artmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli deprem binaların toz duman olmasına neden olurken birçok vatandaş enkazın altında kaldı. Deprem bölgelerine 81 ilden yardım gitmeye devam ederken ölü sayısı git gide yükselmeye devam ediyor. Enkazdan yaralı olarak kurtulan vatandaşların hastanelerde tedavisi yapılmaya devam ederken depremden gelen görüntüler yürek dağladı.

DEPREM TÜM DÜNYAYI SARSTI!

Türkiye'nin yaşanan ikinci depremi iki gündür gündemde yerini korurken enkaz altında kalan vatandaşların yakınları yürekleri dağladı. Yardım çığlıklarını duyurmaya çalışan vatandaşlar bölgede arama kurtarma ekiplerine yardımcı olmaya çalışırken aynı zamanda dünya ülkelerinden de birçok yardım geldi. Büyük markalar Türkiye'de yaşanan korkunö deprem için para yardımında bulunurken pek çok ülke arama kurtarma ekibi Türkiye'ye gönderdi.

Bölgede hız kesmeden devam eden arama kurtarma çalışmalarının ardından yaşanan bu depremin ekonomik boyutları da merak konusu oldu. Özellikle de depremin dolar, altın ve euro üzerindeki etkisi vatandaşlar tarafından merak edildi.

Dolar, altın ve euro piyasasındaki değişiklikler özellikle de yatırımcılar tarafından yakından takip edilen konu başlıkları arasında yer alırken dünyayı sarsan Kahramanmaraş depreminin ardından piyasadaki dalgalanmalar da merak konusu oldu. Depremin ekonomiyi ne şekilde etkileyeceği pek çok kişi tarafından merak edildi. Peki yaşanan bu deprem Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek? Deprem sonrası dolar, euro ve altın piyasasında değişim yaşandı mı?

ALTIN FİYATLARI GÜNCEL

  • Gram altın fiyatı alış: 1.136,55 satış: 1.136,75
  • Çeyrek altın fiyatı alış: 1.898,00 satış: 1.919,00
  • Yarım altın fiyatı alış: 3.795,00 satış: 3.838,00
  • Tam altın fiyatı alış: 7.769,00 satış: 7.843,00
  • Cumhuriyet altın fiyatı alış: 7.710,00 satış: 7.780,00
  • Ata altın fiyatı alış: 7.652,18 satış: 7.842,33

DEPREM SONRASI EURO NE OLDU?

Deprem sonrası euro kurundaki değişiklikler merak edilirken 1 euro 20,18 Türk Lirasına eşit.

DEPREM DOLAR KURUNU ETKİLEDİ Mİ?

Deprem sonrası güncel dolar kuru merak edilirken dolar kuru bugün 18,8234 TL, satış kuru 18,8316 TL civarında.