Deprem Uzmanı Naci Görür'den İstanbul depremi hakkında açıklama! Öyle bir deprem olmadı

Deprem Uzmanı Naci Görür'den İstanbul depremi hakkında açıklama! Öyle bir deprem olmadı

Dün gece saatlerinde gerçekleştiği açıklanan İstanbul depremi hakkında deprem uzmanı Naci Görür tarafından açıklama geldi. Öyle bir deprem olmadı dedi.

Dün Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte gece 03.15'te İstanbul Kağıthane merkezli bir depremin gerçekleştiği ifade edildi. Yapılan bu açıklamanın ardından ise bugün Deprem Uzmanı Naci Görür tarafından konu hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre İstanbul'da öyle bir depremin meydana gelmediğini iddia etti.

ÖYLE BİR DEPREM MEYDANA GELMEDİ!

Konu ile ilgili dün Kandilli Rasathanesi tarafından İstanbul Kağıthane'de 3.1 büyüklüğünde 12.1 derinliğinde depremin meydana geldiği ifade edildi. Fakat bugün Deprem Uzmanı Naci Görür tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte açıklanan depremin meydana gelmediği ifade edildi. "Öyle bir deprem olmadı" diyen Naci Görür, yaptığı açıklamada gerçekleşen deprem hakkında "Marmara (İstanbul) yöresinde sadece bir deprem var, o da 1,5 Kumburgaz fayında ve avcılar açıklarında" ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLADI!

Yaşanan deprem hakkında açıklamalarda bulunan Görür, "Arkadaşlar, benim kayıtlarımda dün olan Sıtma-Laçin/Çorum depreminden şu ana kadar Marmara (İstanbul) yöresinde sadece bir deprem var, o da 1,5 Kumburgaz fayında ve avcılar açıklarında. Olması çok doğal ve üzerinde durulması gereksiz. Öyle, karada ve Kağıthane’de bir deprem yok." dedi. Yapılan bu açıklama ile birlikte Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan depremin ve yerinin gerçeği yansıtmadığını iddia etmiş oldu. Yaşanan deprem için ise olması çok doğal ve üzerinde durulması gereksiz şeklinde yorumlarda bulundu. 1.5 büyüklüğünde bir depremin yaşandığını iddia etti.