Devlet Bey Sakalının Sırrını Açıkladı

Devlet Bey Sakalının Sırrını Açıkladı

​​​​​​​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tedavi sürecinin ardından kamuoyunun önüne sakallı olarak çıkması merak ve tartışma konusu oldu.

Kamuoyu kadar MHP’li vekiller de MHP lideri Bahçeli’nin sakallı imajını merak etti. Bahçeli, vekillerin merakını, “Yaşar beyin bir bildiği vardır, onu örnek aldım” sözleri ile giderdi.

YAŞAR BEYİN BİR BİLDİĞİ VARDIR

MHP Lideri Bahçeli, uzun süren tedavi sürecinin ardından ilk kez milletvekilleri ile bir araya geldi. MHP Genel Merkezi’nde vatandaşların ve milletvekillerinin geçmiş olsun ziyaretlerini kabul eden Bahçeli’nin bu görüşmelerde en çok konuşulan konu sakallı yeni imajı oldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu bir grup milletvekili Bahçeli’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Görüşmede vekiller yeni imajını merak ederek  konu ile ilgili  Bahçeli’ye sorular yöneltirken, “Yaşar bey de sakallı. Ben de ‘Yaşar beyin bir bildiği vardır, bir keramet vardır, onu örnek alarak sakal bıraktım” yanıtını verdi.

bahceli-sakal.jpg

BİR HAFTADA SAKALIM KONUŞULSUN

Ziyaret sırasında Bahçeli, sağlığı ile ilgili yapılan spekülasyonları da dikkat çekti. 20 gün dolayında süren tedavi süresince rahatsızlığı ile ilgili spekülasyon ve senaryo üretildiğine dikkat çeken Bahçeli, “MHP’nin iki sakallı vekili var, biri Yaşar bey, diğeri de ben oldu. 20 gün boyunca rahatsızlığım ile ilgili senaryolar yazıldı, spekülasyonlar yapıldı. Bırakın bir haftada sakalım konuşulsun” diye konuştu.

2290570_810x458-(1).jpg