Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? DSİ kura çekimi ne zaman?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? DSİ kura çekimi ne zaman?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü alımı başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar bu defa gözlerini kura çekimi tarihine çevirdi. Yetkililerden merak edilen sorular cevap geldi. DSİ ile ilgili merak edilen tüm soruların cevabı işte sizlerle...

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü işçi alımı için başvuru işlemlerini 17 ila 24 Nisan 2023 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden gerçekleştiren adaylar kura sonuçları ne zaman açıklanacağı merak ederek araştırmaya başladı. Peki 2023 DSİ taşra teşkilatı bünyesine 908 sürekli işçi alımı için kura çekimi ne zaman yapılacak? DSİ başvuru sonuçları açıklandı mı?

DSİ kura çekimi ne zaman yapılacak?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı için başvuru işlemlerini 17 ila 24 Nisan 2023 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden gerçekleştiren adaylar birçok soruya yanıt arıyor. DSİ adaylar arasında kura çekimi yapılacak kura çekimi sonucuna göre alımlar gerçekleşecek. Tamda bu nedenden dolayı DSİ işçi alımı için başvuru yapan adaylar DSİ kura çekimi ne zaman yapılacağını, başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusuna yanıt arıyor.

Başvuru yapacak adaylar arasında işe alınacak sürekli işçiler ve açık iş sayısı kadar asıl sayıda kura çekimi yapılacak. Ayrıca asıl sayının dört katı yedek aday belirlenecek. Kura çekimi ile seçilecek olan adayların sınava tabi tutulmadan noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek. Kura çekimi 3 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı açıklandı.

DSİ alım başvuruları ne zaman açıklanacak?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı bünyesine 908 sürekli işçi alımı başvuru işlemleri 17 ila 24 Nisan 2023 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden gerçekleştiren adayların için kura çekimi 3 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı bünyesine sürekli işçi alımı başvuru sonuçları açıklanma tarihi merak edilen konular arasında yerini almış olsa da başvuru sonuçları ile ilgili ilişkin henüz net bir açıklama gelmedi. Başvuru sonuçları ve tüm bilgiler Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi web sitesi www.dsi.gov.tr üzerinden duyurulacaktır.