'Dolar 40 TL'yi görebilir' dedi! Selçuk Geçer'den önemli uyarı!

'Dolar 40 TL'yi görebilir' dedi! Selçuk Geçer'den önemli uyarı!

Dolar kurunun Şubat ayı içerisinde 24 TL'yi geçebileceğini belirten Selçuk Geçer tahminleriyle gündeme damga vururken güncel bir açıklama paylaştı.

Yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden birisi olan Selçuk Geçer dolarla ilgili öngörülerini paylaştı. Doları olan vatandaşları uyaran Selçuk Geçer 'dolar 40 TL'yi gerebilir' dedi. Açıklamasının detayları dikkat çekerken vatandaşlar gözlerini dolar kuruna çevirdi.

Yeni yılın gelmesiyle birlikte en çok merak edilen konulardan birisi de dolar kuru oldu. Dolar kurundaki dalgalanmalar devam ederken vatandaşın alım gücünü yakından etkileyen dolar kurunun önümüzdeki günlerde kaç TL olabileceği merak ediliyordu. Dolar kuruyla ilgili gelen yeni tahmin ağızları açık bıraktı.

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR YORUMU GELDİ!

Dolar kurunun Şubat ayı içerisinde 24 TL'yi geçebileceğini belirten Selçuk Geçer tahminleriyle gündeme damga vururken güncel bir açıklama paylaştı. Vatandaşlar alım gücünü yakından etkileyen dolar kuruyla ilgili tahminlerini paylaşmaya devam ederken doların 40 TL'yi bulabileceğini söylemesi üzerinde kurda yaşanacak gelişmeler şimdiden merak konusu oldu.

İktidarın dolar kurunu seçime kadar baskılamaya çalıştıklarını belirten Selçuk Geçer açıklamasında “Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil. Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 lirayı görecek” dedi.

24 TL'Yİ GEÇECEK!

Elinde dolar kuru bekleyen yatırımcıların biraz daha beklemesi gerektiğini öneren Selçuk Geçer doların önümüzdeki günlerde zirve artış yaşayacağını belirtti. Dolar kurunun önümüzdeki günlerde ne kadar olacağı merak edilirken Selçuk Geçer'in açıklaması yatırımcının şimdiden dikkatini çekti.

EDİTÖR NOTU: Bu bir yatırım tavsiyesi değil Selçuk Geçer'in görüşüdür.