DSİ 14, Et ve Süt Kurumu 1 yeni personel alacak! Türkiye İş Kurumu başvuru şartlarını açıkladı!

DSİ 14, Et ve Süt Kurumu 1 yeni personel alacak! Türkiye İş Kurumu başvuru şartlarını açıkladı!

Eksik kadrolarını tespit eden Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile Et ve Süt Kurumu, Türkiye İş Kurumu aracılığı ile ilana çıktılar. İşte kurumların güncel personel alımı ilanları…

2023 yılına ilişkin eksik kadro tespiti yapan ve hizmetlerinin aksamaması amacı ile yeni personel alımı ilanları düzenleyen kurumlar, vatandaşlar tarafından yakın takip altına alındı. Özellikle kariyer ve maaş garantisi açısından devlet kurumları tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarına ulaşmaya çalışan adaylar için yeni personel alımı ilanları yayınlandı.

Bünyesinde yayınladığı personel alımı ilanları aracılığı ile işsizlik oranının düşmesinde aktif olarak rol oynayan Türkiye İş Kurumu, iki kurum için daha personel alımı ilanı yayınladığını duyurdu. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile Et ve Süt Kurumu’nun eksik kadro tespitlerinde bulunduklarını ve bu kapsamda da yeni personel alımı ilanları düzenlediklerini ifade eden Türkiye İş Kurumu, ilgili ilanlara ilişkin detayları paylaştı.

DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI İLANI 2023

dsi-14-et-ve-sut-kurumu-1-yeni-personel-alacak-turkiye-is-kurumu-basvuru-sartlarini-acikladi.jpg

Eksik kadrolarını belirleyerek yeni bir personel alımı ilanı düzenleyen Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu üzerinden ilana çıktı. Kamu kurumu, farklı kadrolarda görevlendirmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyduğunu belirterek ilgili kadroları ve İŞKUR ilan başvuru numaralarını şu şekilde sıraladı:

  • Su kanalı işçisi: 7 kişi (İŞKUR ilan numarası: 00007331779)
  • Ziraat Mühendisi (Tarımsal Yapılar ve Sulama): 1 kişi (İŞKUR ilan numarası: 00007331968)
  • Elektrik Mühendisi: 1 kişi (İŞKUR ilan numarası: 00007331990)
  • Su Pompası Operatörü: 4 kişi (İŞKUR ilan numarası: 000073331796)
  • İş Makineleri Operatörü: 1 kişi (İŞKUR ilan numarası: 00007332104)

ET VE SÜT KURUMU PERSONEL ALIMI İLANI 2023

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile ilana çıkan kurumlardan bir diğeri de Et ve Süt Kurumu oldu. Denizli Merkezefendi Et Kombinası Müdürlüğü için ilana çıkan Et ve Süt Kurumu, kurumda eski hükümlü 1 kişinin istihdam edileceğini açıkladı. Kurum, görevlendirmenin ise beden işçisi (genel) kategorisi altında yapılacağını ifade etti.