DSİ kadrolu 908 işçi alımları başladı! Hemen online başvurunu yapabilirsin

DSİ kadrolu 908 işçi alımları başladı! Hemen online başvurunu yapabilirsin

Devlet Su İşleri 81 il geneli için yeni iş ilanları yayınladı. Farklı mesleklerden işçi alınacağını belirten DSİ, adayların hemen bu ilanlara online başvuru yapabileceğini belirtti.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) bekçi, aşçı, bahçıvan, vasıfsız işçi, farklı branşlardan tekniker, teknisyen ve daha birçok meslek gurubundan en az lise mezunu işçi alımı için Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni iş ilanları yayınladı. İlana göre DSİ, aşağıda kadro dağılımı belirtilen meslek gruplarından 908 işçi alımı yapacak.

DSİ işçi alımı için başvuru İŞKUR üzerinden online şeklinde yapılacak olup, başvurular başladı ve adaylar hemen online başvuru işlemlerini yapabilir. İşçi alımına ilişkin yapılan açıklamalarda şu bilgilere yer verildi;

DSİ toplamda 908 işçi alımı yapacak olup, alımlar 81 il genelinde yapılacak. Buna ilişkin kadro dağılımını gösteren tablo aşağıda verilmiştir. Peki, DSİ hangi mesleklerden personel alacak? Başvuru şartları nelerdir? İş başvuru işlemleri nasıl yapılacak?

Adaylar noter huzurunda yapılacak kura çekilişi ile belirlenecek. Ayrıca aday belirlemeleri mülakatsız olacak. İş başvuru işlemlerine ilişkin yapılan açıklamada ‘’ Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere herhangi bir sınava tabi tutulmaksızın noter kurası ile 908 adet Sürekli İşçi alımı yapılacaktır. Talebimiz Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Açık Kamu İş İlanları bölümünde 17.04.2023 tarihinde ilan edilecek ve 5 gün ilanda kalacaktır. Talebimiz ilan edildikten sonra ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri veya internet (www.iskur.gov.tr) aracılığıyla yapabilecektir.’’ Denildi.

İllere göre kadro dağılımı görmek, başvuru şartların veya diğer tüm detayları görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ