Dua Lipa'nın yeni haliyle verdiği pozu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü! Mavi saç, beyaz inci küpe ve...

Dua Lipa'nın yeni haliyle verdiği pozu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü! Mavi saç, beyaz inci küpe ve...

Dünyaca ünlü popstar Dua Lipa'nın yaptığı ve giydiği her şey sosyal medyada büyük yankı uyandırırken bu kez 20 Temmuz'daki projesi için büründüğü kılık gündem oldu. İşte Lipa'nın son hali...

Yaptığı şarkıları ile dünyanın bir çok ülkesinde hitlerde olan ve en çok dinlenen listeler arasında sıkça yer alan ünlü şarkıcı Dua Lipa bu kez farklı bir sektöre geçiş yapıyor. Lipa 20 Temmuz'daki projesi için bambaşka bir kılığa büründü.

dua-lipa-interview-070922-default-sq-gettyimages-1342881883.webp

Dua Lipa'nın yeni haliyle verdiği pozu sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü! Mavi saç, beyaz inci küpe ve...- Ünlü şarkıcı Dua Lipa Dün akşam fragmanı yayınlanan ve merakla beklenen "Barbie" filminin tema şarkısına imza atan ünlü şarkıcı Dua Lipa, aynı zamanda filmde oyuncu olarak da yer alacak.

dua-lipa-barbie-1.jpg

OYUNCULUĞA MERAK SALDI

Arnavut asıllı bir aileden gelen Lipa, şarkıcılığın yanı sıra “Barbie” filmi için özel hazırlanan bir şarkıyla projeye dahil oldu. Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk deneyimini ilk kez yaşayacak olan ünlü sanatçı, Yeni projesi için mavi saçlarıyla ve özel bir deniz kızı kostümüyle poz veren ünlü şarkıcı, sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisini çekti.

İkonik bebek, her biri çok yönlü karakterin bir yönünü üstlenecek bir dizi yıldız tarafından hayata geçirileceği için Lipa, Barbie’nin sadece bir versiyonu olarak rol alacak.1-barbiejpeg.jpg

“Sex Education”dan Emma Mackey, “Fizik dalında Nobel Ödülü” almış bir Barbie’yi canlandırırken, Nicola Coughlan oyuncak bebeğin diplomat bir versiyonunu oynayacak.

Warnes Bros.’un yapımcılığını üstlendiği “Barbie” filmi, 20 Temmuz 2023’te vizyona girecek.