Dünya Evine Giremeden Merak Yüzünden Yaşamını Yitirdi

Dünya Evine Giremeden Merak Yüzünden Yaşamını Yitirdi

Aksaray'da geçtiğimiz hafta nişanlanan vatandaş, dışarıdan gelen gürültünün sebebini merak etti. Olan biteni anlamak için dışarı çıkan genç, kavgaya karışan şahsın kaçmak için gaza bastığı sırada aracın altında kaldı ve yaşamını yitirdi.

Acı olay Aksaray'da yaşandı. Geçtiğimiz hafta nişanlanan bir genç, dünya evine giremeden yaşamını yitirdi. Dışardan gelen gürültünün sebebini anlamaya çalışan genç, merakına yenik düşüp dışarı çıktı. Bu sırada kavgaya karışanlardan biri de olay yerinden kaçmak için minibüsüne binerek gaza bastı. Neye uğradığını dahi anlayamayan Ayhan isimli genç, aracın altında kaldı. 

Aksaray'da duyanların yüreğini sızlatan bir olay yaşandı. Bir minibüs sürücüsü trafikte henüz nedeni belirlenemeyen bir kişiyle tartışmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan minibüs şoförü, tartıştığı aracı belli bir süre takip etti. 26 yaşındaki E. B. isimli minibüs sürücüsü bir sokak arasında takip ettiği aracı yakaladı ve tartışma kavgaya dönüştü.

Bu sırada evinde oturmakta olan Ayhan isimli 21 yaşında bir genç gürültüleri duydu. Evinin önünde ne olup bittiğini anlamaya çalışan Ayhan, merakına yenik düştü ve dışarı çıktı. Bu sırada tartıştığı sürücüyü takip edip kavga çıkaran minibüs sürücüsü ise olay yerinden kaçmak üzere aracına bindi. Genç adamın dışarı adımını atmasıyla minibüsün altında kalması bir oldu.

Doktorların Çabası Yeterli Gelmedi

Ayhan isimli gencin minibüsün altında kaldığını gören çevredeki vatandaşlar derhal 112 acil çağrı merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden ambulanstaki sağlık görevlileri genç adama olay yerinde ilk müdahalesini yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Hastanede doktorların tüm çabasına karşın genç adam hayata tutunamadı. 

Geçen Hafta Nişanlanmıştı

Kavgayla hiç alakası olmadığı halde sadece gelen gürültünün sebebini öğrenmek isteyen Ayhan ismindeki 21 yaşındaki gencin geçtiğimiz hafta nişanlandığı öğrenildi. Dünya evine girmek için gün sayan gencin ailesi ve nişanlısı, acı haberi aldığında yıkıldı.

Kaçan Minibüs Şoförü Yakalandı

Trafikte tartıştığı sürücünün peşine düşen ve kavga çıkaran, bu kavganın ardından masum bir gence çarpıp kaçan trafik canavarını yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Çevredeki vatandaşların plakasını aldığı o cani sürücü kısa süre içinde polis tarafından yakalandı. Emniyetteki ilk ifadesinde "Daha önce husumetim bulunan bir kişiyle kavga etmeye gitmiştim. Karşı tarafı çok kalabalık görünce kaçmak istedim. Hızla oradan uzaklaşmak isterken birine çarpmışım. Çarpmadan önce veya sonra arkadaşı hiç görmedim." dedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan o sürücü adliyeye sevk edilerek nöbetçi hakim karşısına çıkarıldı. Nöbetçi hakim bir gencin canını alan o trafik canavarını tutuklayarak cezaevine gönderdi.