Dünyaca ünlü model 6 aylık bebeğini tuvalet eğitimine alıştırdı! Bebek bezi masrafını ortadan kaldıracak kritik tüyolar…

Dünyaca ünlü model 6 aylık bebeğini tuvalet eğitimine alıştırdı! Bebek bezi masrafını ortadan kaldıracak kritik tüyolar…

Henüz 42 yaşında olan iki çocuk annesi model Gisele Bündchen aile yaşantısı ile basında geniş yer buldu. 6 aylık bebeğine uyguladığı teknikler onlarca ebeveyne ilham oldu. Tuvalet eğitimine yönelik ipuçları…

İki çocuk annesi olan model ebeveynlere dair uyguladığı ipuçlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Kendisi gibi anne adayları için etkili yöntemler sunan model hem işini hem de evliliğini dengeli bir şekilde sürdürebiliyor.

Her annenin çocuğuna yönelik sunduğu disiplin elbetteki farklıdır. Diğer ünlülerden farklı olarak Gisele Bündchen, ebeveynlik konusunda daha farklı ve etkili tarzlar benimsiyor. Bebeğin büyüme sırasında yaşadıklarını anı anına paylaşarak deneyimlerini aktaran model kızı Vivian’ı bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Ünlü model çocukların hayatında örnek teşkil etmenin önemli olduğunu söyleyerek; “Bu mesleğime de yansıyor” dedi. Onunla yapılan bir röportajda “Çocuklarımla ana odaklanıyorum. Liderlik etmeye çalışıyorum. Kelimelerin gücünün farkında olarak onlara dikkatli kullanmaları konusunda özenle büyütüyorum. Söyleyebileceğimiz çok fazla sevgi sözü bulunuyor.” dedi.

ALTERNATİF TIBBI TERCİH EDİYOR!

Sağlıklı beslenme ve spora da önem veren ünlü model çocuklarını da bu yönde teşvik edici şekilde çalıştırıyor. Egzersiz yaparken hep onların yanında olarak yol gösterici oluyor. Sosyal medya hesabı üzerinden kızıyla ve oğluyla yaptığı aktiviteleri an an paylaşan model alternatif teknikleri de öneriyor.

Ünlü modelin kızı ile pilates yaptığı havuz başı anları ya da oğlu ile birlikte yüzme aktivitesini paylaşması her an iş yaşantısına da çocuklarına dahil ettiğini gösteriyor. Öte yandan soğuk süte bez batırarak kompres uygulamak, boğazı ağrıyan çocuklara boyunluk sarmak gibi farklı ve alternatif tıp tekniklerine kullandığına da ifade ediyor.

ANNELİK HALLERİ…

16829078-1200x675.webp

“Evde hepimiz aktifiz” diyen model Gisele Bündchen; “Kendim ve çocuklarım bitki bazlı bir diyet uyguluyoruz” dedi. Çocuk yetiştirme konusunda yaptıklarını açıklarken gün içinde internete de bir sınırlama getirdiğini ifade etti. “Masada ya da yatakta elektronik cihaz kullanmalarına izin vermiyorum” diyen Brezilyalı model, “Doğanın tadını çıkarmaları ve dışarıda vakit geçirmelerini vurguluyorum” dedi.

TUVALET EĞİTİMİNDE SIRRI VERDİ!

Çoğu ebeveyn 18 aylıkken çocuğuna 3 yaşına kadarki olan dönemde lazımlık eğitimi verirken ünlü model bebeği daha 6 aylıkken bu sürece başladı. “Hızlı sonuç almak için iyi bir teknik” diyerek “Tüm eğitim süreci boyunca bebeği çıplak taşıdım ve oğlumun ihtiyaçlarını anlayabilmesi için Eleme İletişime adı verilen bir teknik kullandım” dedi.