Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lopez eşine set yasağı getirdi! “Kocamın beni bu halde görmesini istemedim!”

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Lopez eşine set yasağı getirdi! “Kocamın beni bu halde görmesini istemedim!”

Dünyaca ünlü star Jennifer Lopez kusursuz güzelliği ile her an ön plana çıkıyor. Bir röportajı sırasında yıllar önce aldığı bir kararı paylaştı. O dönemde kendisini sette öpüşürken görmesini istemediği için kocasına seti yasakladığını itiraf etti.

Lopez, Marc Anthony ile evli olduğu dönemlerde bir filmde başrol oyuncusu olarak kariyerini sürdürüyordu. Aynı filmde sevişme sahnesini canlandıracaktı. Eşinin o halini görmesini istemediği için sete girmesine yasak getirmişti.

Lopez’in röportajında bahsettiği o olay 2010 yılında çekilen ve sinemaya aktarılan The Back Up Plan isimli filmdi. Lopez filmde bir türlü aradığı aşkı bulamayan bir kadını canlandırıyordu. Ardından tüp bebek yöntemiyle anne olmaya karar veriyordu. Bu eylemini gerçekleştirecekken yıllardır aradığı o aşkı ile karşılaşır.

Senaryo gereğince o tutkulu aşkı olan rol arkadaşı Alex O'Loughlin ile yakınlaşması gerekiyordu. Tam da o kışkırtıcı sahne için eşine set yasağı getirdi. O sahnede mutfak masasında oturup partnerini baştan çıkaracaktı. Lopez o anlarda yaşadığı duyguları yıllar sonra şöyle aktardı:

“KENDİMİ RAHATSIZ HİSSETTİM!”

“Zavallı adama işkence etmek istemedim. Başka bir adamı baştan çıkarmaya çalışırken Marc’ın beni bu halde görmesini istemedim. Kişisel olarak bu sahneleri çekmeyi sevmiyorum. Bu anlarda kendimi de çok rahatsız hissediyorum” dedi.

ESKİ AŞKINA GERİ DÖNDÜ!

dunyaca-unlu-oyuncu-jennifer-lopez-esine-set-yasagi-getirdi-kocamin-beni-bu-halde-gormesini-istemedim.png

Jennifer Lopez’in 2004 ve 2011 yılları arasında evli olduğu eşi ile Max ve Emme isimli kız ve erkek çocukları olmuştu. Çift resmi olarak 2014 yılında boşandı. Üst üste kötü deneyimler yaşadıktan sonra çocukluk aşkı olan Ben Affleck ile yeniden bir araya gelerek evlenme kararı aldı. Geçtiğimiz yıl evlenerek yıllar önce başlayıp yarım kalan tutkulu aşkı sürdürdüler.

KRALİÇE İLE EVLENDİ!

Jennifer Lopez'in o dönemde röportaj sırasında bahsettiği iki çocuğunun babası olan eski eşi ise şimdilerde güzellik kraliçesi Nadia Ferreira ile evli. 2023 yılının ilk aylarında şah şahlı bir tören ile Hollywood'un ilk göz alıcı düğününü gerçekleştirdiler. Kısa süre geçmeden çiftin bir bebeklerinin dünyaya geleceği de duyuruldu.