Dünyanın en zengin adamı milyonlarını 'biraya' yatırdı! Beyzbol maçında bira içerim...

Dünyanın en zengin adamı milyonlarını 'biraya' yatırdı! Beyzbol maçında bira içerim...

Dünyanın en zengin insanları arasında olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates ilginç bir hamle yaptı ve 1 Milyar dolarını Bira'ya yatırdı.

Microsoft'un Kurucusu ve milyarlarca dolara sahip olan dünyanın en zengin insanları kategorisinde ilk 5'te yerini koruyan Bill Gates'den bütün dünyanın konuştuğu ilginç bir yatırım hamlesi geldi.

microsoft-un-kurucusu-bill-gates-biraya-1-milyar-dolar-yatirdi160837-0-001.jpg

Ünlü iş insanı ve milyarder sıkça yatırımları ile gündeme gelirdi. Ancak bu yatırımlar genelde hayırseverlik üzerine kurulu kurum ve kuruluşlar ile ilgili olurdu. Gates geçtiğimiz günlerde Heineken Holding'in (bira markası) %3.76 hissesini satın aldığını duyurmuştu.tuz-bira-1-001.webp

Bu satışı ile olan kazancı yaklaşık 1 milyar dolar (tam olarak 883 milyon euro) olduğu bilinen bir yatırım. Gates buradan elde edeceği kârın bir kısmını daha önce de yaptığı gibi hayır işlerine harcamayı planlıyor.45-2-beer-1-001.jpg

BEYZBOL MAÇINDA BİRA İÇERİM

Ünlü milyarder bira kullanımına günlük hayatında çok fazla yer vermediğini ancak ara sıra içtiğini belirterek, 'Çok sık bira içicisi değilim ancak Örneğin, bir beyzbol maçına gittiğimde ortama uymak için light bir bira yudumlayabilirim, daha fazlasını değil' ifadelerini kullandı.