Dursun Özbek'ten Ali Koç'a yanıt geldi!

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a yanıt geldi!

Ali Koç'un kulübün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya yazılı açıklamalarla geri yanıt veren Dursun Özbek cümlelerine "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Ali Koç'a" ifadeleriyle başladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç hakkında konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek Ali Koç'un amacının futbolu saha dışına taşımak olduğunu dile getirdi. Açıklamalarıyla gündem olan Dursun Özbek Ali Koç ile ilgili konuştu.

''SAHA DIŞINDA TAŞIMAK İSTİYOR'' DEDİ!

Ali Koç'un kulübün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamaya yazılı açıklamalarla geri yanıt veren Dursun Özbek cümlelerine "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Ali Koç'a" ifadeleriyle başladı. Ali Koç'un amacının futbolu saha dışına çıkarmak olduğunu dile getiren Dursun Özbek yazılı açıklamasında şunları dile getirdi;

"Tarafıma yaptığınız çağrı metnini üzülerek okudum. Bu metinle, başkanı olduğunuz Fenerbahçe Spor Kulübünün Türk futbolunda 'Herkes için adalet' arayışımıza katkı sağlamak yerine, futbolu sahanın dışına çıkarma amacına yönelik çaba içerisinde olduğu net bir şekilde görülüyor. Bu tip beyhude çabaların sebeplerini gayet iyi anlıyorum. Sahada yaşanan başarısızlıkları saha dışında, bir umutla telafi etmeye çalışan bu tip yaklaşımların Türk futboluna hiçbir faydası olmayacağını sizler de benim gibi biliyorsunuz."

REKABET SAHADA DEVAM EDECEK!

Ali Koç'u kastederek kurduğu cümlelerde rekabeti saha içerisinde devam ettireceklerini dile getiren Dursun Özbek açıklamalarının devamında "Biz, futbolun sahada oynandığını ve adaletin herkes için önemli olduğunu tüm paydaşlara hatırlatmaya devam edeceğiz. Kendileri için ayrıcalık isteyip sistemi buna göre dizayn etmeye çalışanların karşısında da her zaman duracağız. Zaman zaman hepimiz yaşanan gerginliklerden etkilensek de Türk futbolunun ve kulüplerimizin vizyonunu geliştirmek, değerini artırmak için ortak bir çaba ve sağduyuyla hareket etmek hepimizin sorumluluğu olmalı. Biz tüm bu aksi çabalara inat, rekabetimizi saha içinde sürdüreceğiz." dedi.