e-YDS 2023 İngilizce sınavı giriş belgeleri erişime açıldı!

e-YDS 2023 İngilizce sınavı giriş belgeleri erişime açıldı!

ÖSYM tarafından yapılan son duyuru ile birlikte e-YDS sınavına girecek olan adaylar için sınava giriş belgelerin erişime açıldığı duyuruldu!

e-YDS sınavına girecek olan adaylar için sınava girebilmek için bulundurmaları gereken sınava giriş belgelerinin ÖSYM tarafından erişime açıldığı duyuruldu. Sınava girecek olan adayları ilgilendiren bu duyuru ÖSYM tarafından şu şekilde verildi;

ÖSYM DUYURDU!

e-YDS 2023/1 İngilizce Sınava Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

"28 Ocak 2023 tarihinde uygulanacak olan Elektronik Yabancı Dil Sınavı’na (e-YDS 2023/1 İngilizce) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, resmi internet adresinden 26 Ocak 2023 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecektir.

DİKKAT!

28 Ocak 2023 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2023/1 İngilizce sınavı için adaylar, 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır."

Belgelere ulaşmak isteyen kişilerin yukarıda verilen bağlantıya tıklayarak kolay bir şekilde belgelerini alabilecekleri ifade edildi.