Efsaneler ölmez: La Casa de Papel bu kez “Berlin” için geri dönüyor! Türkiye yayın tarihi…

Efsaneler ölmez: La Casa de Papel bu kez “Berlin” için geri dönüyor! Türkiye yayın tarihi…

Ünü dünyaya yayılan La Casa De Papel dizisi başroldeki en sevilen karakterlerle yeniden geri dönüyor. Bu geri dönüşte Pedro Alonso'nun canlandırdığı Berlin karakteri yeni projede ana tema olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Dijital platformda yayınlandığı ilk günden beri dünyayı kasıp kavuran La Casa de Papel dizisinde sevilen karakter olan pedra alonso kendi hikayesi ile geri dönüyor Berlin karakterinin ana temada yer alacağı hikayesinin ele alındığı yeni dizinin fragmanı izleyicisi ile paylaşıldı.

BERLİN DİZİ OYUNCULARI

Berlin adıyla yayınlanacak yeni dizi Netflix platformunda izlenebilecek. La Casa de Papel dizisi içinde yer alan Berlin karakterinin hayatını konu alacak dizinin kadrosunda şu ünlü isimler yer alıyor:

Pedro Alonso, Julio Pena Fernandez, Tristan Ulloa, Michelle Jenner, Begona Vargas, Joel Sanchez

BERLİN DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

efsaneler-olmez-la-casa-de-papel-bu-kez-berlin-icin-geri-donuyor-turkiye-yayin-tarihi-2.jpg

Berlin dizisinin konusu; La Casa de Papel dizisinde sevilen karakter Pedro Alanson'un can verdiği Berlin'in hayatı ele alınacak. Tüm yönleri ile ele alınacak bu başyapıt için Netflix ile anlaşıldı. Berlin dizisinin yıl sonuna doğru yayınlanılması bekleniyordu. Platform tarafından duyuru yapıldı. Berlin dizisi Aralık ayında gösterime girecek.

BERLİN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Berlin dizisi aksiyon ve macera temalı olarak gösterime girecek. Dizinin konusu altın çağına ulaşan Berlin'in hayatı anlamlandırma sürecinde para ve aşkın buluştuğu en temel noktaları değinilir. Sırada bir soygun daha vardır ve bu soygun da 44 milyon değerinde bir mücevher ele geçirilecektir. Netflix platformu üzerinden 1. sezona yönelik tanıtım fragmanı paylaşıldı.

LA CASA DE PAPEL DİZİSİ HAKKINDA…

La Casa de Papel dizisi İspanyol yapımı dram ve suç eğilimli gerilim yapıtıdır. Bir başyapıt olarak tüm dünyaya yayılan ve Netflix platformu üzerinden paylaşılan dizi 5 sezon boyunca sürmüştür. Çıkış tarihi 2017'dir. Alex Pina tarafından yayınlanmış ve ilk kısmı 15 bölümden oluşmuştur. Ana dili İspanyolca olan dizinin tüm dünya dillerine çevirisi yapılmış.

Altyazılı versiyonları ve dublajlı haliyle servis edilmiştir. Toplamda 41 bölüme denk gelen 5 farklı sezonda dinamik bir seyirci kitlesini etrafında buluşturmuştur. Dizi ana tema olarak bir profesörün liderliğinde şekillenir. Bu ekip İspanya Kraliyet Darphanesi ve İspanya Merkez Bankası'nı soyabilmek için mücadeleye girişir. Filmin çekimleri için Madrid mekan olarak tercih edilmiştir.