Emekli olan herkesin hesabına o bankadan 7 bin 500 TL geçmeye başladı!

Emekli olan herkesin hesabına o bankadan 7 bin 500 TL geçmeye başladı!

Bankaların SSK (4A), Bağ-Kur (4B) ve Emekli Sandığı (4C) geliri olanlara sunduğu avantajlar artmaya başladı. Son açıklama yapan banka, 7 bin 500 TL’ye varan promosyon vaat etti. İşte o banka…

Bankaların emeklilere sunduğu ayrıcalıklar konusundaki yarışı, her geçen an biraz daha artarken, özellikle pek çok banka nakit promosyon artışı kadar avantaj artışını da gündemine almaya başladı. Bu kapsamda bazı bankaların gerçekleştirdiği hamleler, emeklilerin dikkatini çekecek türden. O bankalardan biri ise, geçtiğimiz gün emeklilere özel bir duyuru gerçekleştirdi.

Hem emeklilere hem de emeklilerin hak sahibi olarak Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) geliri olanlara çeşitli avantajlar sunan bankalar arasında yer alan Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni kampanyasını açıkladı. Bu ay itibariyle en yüksek nakit promosyon ödemesi gerçekleştiren bankalar arasında yer alan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda ödediği ek promosyonlarda da artışa gitti.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA EMEKLİ PROMOSYONLARI 7 BİN 500 TL’Yİ BULUYOR

emekli-olan-herkesin-hesabina-o-bankadan-7-bin-500-tl-gecmeye-basladi.png

Devam eden emekli promosyon ödemeleri kapsamında emeklilere sadece maaş taşıma işlemine karşılık 7 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, maaşa göre ne kadar promosyon ödemesi gerçekleştireceğini duyurdu. Bu kapsamda 3.499 TL’ye kadar maaş veya geliri olanlara 3 bin TL promosyon vaat eden Türkiye Finans Katılım Bankası, aylığı veya geliri 3.500 TL ile 7.4999 TL arasında olanlara 3 bin 500 TL; 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanlara 4 bin 500 TL; 10.000 TL ve üzerinde olanlara ise 5 bin TL promosyon ödeyeceğini duyurdu.

Türkiye Finans Katılım Bankası, bu ay itibariyle ek promosyon ödemelerini de devreye soktu. Bu kapsamda emekli referansına 250 TL promosyon ödemesi gerçekleştiren Türkiye Finans Katılım Bankası, referans kampanyasından toplamda 7 bin 500 TL kazanılabileceğini ilan etti.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA EMEKLİLERİN AYRICALIKLARI ARTIYOR

Emeklilere sadece nakit ödemeler sunmayan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda ek avantajlar da sunmaya başladı. Bu kapsamda yedek hesap başvurusu onayı alan emeklilerin, emekli maaşı yatmadan 3 gün önce ücretsiz 1.000 TL'ye kadar para çekebilmesine izin veren Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda 8700 anlaşmalı PTT ve Yapı Kredi ATM’lerinden günlük 2.000 TL’ye kadar ücretsiz para çekebileceğini bildirdi.

Şubede işlem önceliğini emeklilere veren Türkiye Finans Katılım Bankası, dijital şubelerden yapılacak olan EFT ve Havale işlemlerinde emekliler için komisyonu kaldırdı. Aynı zamanda Happy Bonus kredi kartı için aidat almayan Türkiye Finans Katılım Bankası, kiralık kasa hizmetlerini ise ilk yıl yüzde 50 indirimli sunmaya başladı.