Emeklilere 20 bin lira promosyon ödemesi duyuruldu! O bankalar koşulları açıkladı

Emeklilere 20 bin lira promosyon ödemesi duyuruldu! O bankalar koşulları açıkladı

Türkiye'de emeklilere verilecek olan promosyon kampanyaları belli oldu.

Emeklilere 20 bin lira promosyon ödemesi duyuruldu! O bankalar koşulları açıkladı - Türkiye'de emeklilere verilecek olan promosyon kampanyaları belli oldu. Buna göre ise promosyon destekleri maaş hesaplarına yatırılacak olan vatandaşların başvuru işlemlerini de gerçekleştirmesi gerekmekte. Buna göre ise yeni nakit kampanyalarından da faydalanmak isteyen emekli vatandaşlar başvuruda bulunabilecek.

14 milyona yakın emekli vatandaşlara sağlanacak olan 20 bin TL destek için de uygun faiz oranları belli oldu. Başvurularını vatandaşlar bankaların şube, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve SMS üzerinden gerçekleştirebilecek. Kredi işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirmek ve düşük faizli de kredi desteklerinden faydalanmak için başvurular hızlı şekilde gerçekleştirilecek.

20.000 TL destek ödemesi 14 milyon kadar emekliye sağlanacak iken 36 ay vade ile de çekilebilecek.

KAMU BANKALARINDAN ALINABİLECEK

Ülke genelinde kamu bankaları tarafından sağlanacak olan ihtiyaç kredisini alabilmek için başvurular internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirilebilecek. Kamu bankalarının başvurabileceği Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden 20.000 TL ihtiyaç kredisinden faydalanabilmek için emekli olmanız yeterli olacak. Maaş hesabı olan vatandaşlar anında kredi ödemesinden faydalanabilecek.

Ülke geneli kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ta yapılacak olan ödemelerde düşük faiz oranlarıyla beraber emekli vatandaşlara sunulacağı belirtildi. Vatandaşların başvuru yapabilmeleri için de daha öncesinde bir bankadan kredi kullanmaları gerekirken emekli aylıklarını aldıkları banka üzerinden de 20 bin TL ihtiyaç kredileri de 36 ay vadeli olarak alınabilecek. Duruma bağlı olarak da daha yüksek limitler ile alma şansları yer alıyor.

Türkiye'de emekli maaşlarını devlet bankalarından alan vatandaşlar destekli ve uygun faiz oranlarının da sağladığı 20.000 TL ihtiyaç kredisinde de kamu bankaları Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank dışında da birçok banka desteklerden faydalanabilecek.

Ülke genelinde vatandaşlar başvurularını gerçekleştirebilmek adına internet bankacılığından, mobil bankacılık işlemlerinden, SMS ile veya direkt şubeye giderek yapabilirsiniz.