En kıskanç burçlar belli oldu! İşte sevdiklerini paylaşamayan o burçlar

En kıskanç burçlar belli oldu! İşte sevdiklerini paylaşamayan o burçlar

En kıskanç 3 burç belli oldu. Özellikle ikili ilişkilerinde sevdiklerini paylaşamayan bu burçlar adeta sevdiğini gözünden bile kıskanıyor. Bu burçlar bazen sert bir dille bazen de davranışlarıyla kıskançlıklarını gösteriyorlar. Peki bu burçlar hangileri?

Bu burçlar ikili ilişkilerinde sevdiklerini asla paylaşamazlar. Bu kıskançlıkları içgüdüsel olsa da bazen karşı tarafı da oldukça bunaltabiliyorlar. Kıskançlıklarını asla saklayamayan bu burçlar bu özellikleriyle öne çıkıyor. İşte en kıskanç 3 burç…

Boğa burcu

boga.png

Boğa burçları bir ilişkiye başladığında gözü kimseyi görmez ve karşı tarafa da son derece sadık davranırlar. Aynı davranışı karşı taraftan da görmek isteyen boğa burçları, adeta karşı tarafı sadakat sınavına sokar. Sevdiğini asla paylaşamayan boğa burçları hem ikili ilişkilerinde hem de arkadaşlık ilişkilerinde de kıskançlık krizlerine girebilir. Kendisinden başka kimseyle konuşulmasını, yakın olunmasını istemez ve bu da ilişkilerine yansır. Karşı tarafı davranışlarıyla, sözleriyle kıracak noktaya kadar gidebilirler.

Yengeç burcu

yengec.png

Yengeç burçları hem arkadaşlarına hem ailesine hem de hayatındaki sevgilisine ya da eşine çok bağlıdır. Bu yüzden onları asla kimseyle paylaşamazlar ve her defasında da bunu karşı tarafa gösterirler. Karşı taraftan biraz ilgi görmedikleri zaman adeta gözü döner ve bu durumu tartışmaya kadar götürebilir. Kıskançlık krizlerini ağır yaşayan yengeç burçlarının hayatından çıkmak da oldukça zordur. Karşı tarafı zor unutan ve tüm hayatını onlara adatan yengeç burçları ayrılık sürecinden kolay kolay çıkamaz.

Akrep burcu

akrep.png

Akrep burçları aşık olduğunda ya da bir ilişkiye başladığında bu aşkı adeta doruklarda yaşar. Aşkıyla birlikte kıskançlık seviyesi de yükselir ve bunu asla kendi içinde yaşayamazlar. Olur olmadık ortamlarda bile kıskançlık yapan akrep burçlarının gözü hep üzerinizde olacaktır. Karşı taraftan şüphelenmese bile sevgilisinin ya da eşinin adeta her adımını takip eder. Sürekli partnerini kontrol eden akrep burçları karşı tarafın sadakatini de sık sık sorgular ve her davranışına şüpheyle yaklaşabilirler. En ufak sözden bile nem kapan akrep burçları bu huylarından dolayı çoğu zaman karşı tarafı da bunaltırlar.