Enkaz altında kalarak hayatını kaybeden ünlü fenomen Taha Duymaz, Merve Boluğur'a mesaj atmış! 'Seni çok seviyorum'

Enkaz altında kalarak hayatını kaybeden ünlü fenomen Taha Duymaz, Merve Boluğur'a mesaj atmış! 'Seni çok seviyorum'

6 Şubat günü Türkiye'de yaşanan asrın felaketi sırasında Hatay'a gelerek Halasının evinde konaklayan Ünlü fenomen Taha Duymaz'dan dün vefat haberi geldi. Bugün Merve Boluğur'dan gelen 'Taha Duymaz' paylaşımı ise sevenlerini kahretti.

Türkiye asrın felaketi'nin 13'üncü gününe geldi. Felaketin 12'inci gününde yani dün Ünlü Fenomen Taha Duymaz'ın enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği bildirilmişti. Bugün ise Taha Duymaz ile ilgili sevenlerini üzen bir haber de Merve Boluğur'dan geldi.

63f0a789bf214419b0f7d289.jpg

Enkaz altında kalarak hayatını kaybeden ünlü fenomen Taha Duymaz, Merve Boluğur'a mesaj atmış! 'Seni çok seviyorum'- Ünlü oyuncu Merve Boluğur'dan bugün Taha Duymaz hakkında yeni bir detay hakkında açıklama geldi. Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın sevenlerini ise adeta yasa boğdu.

Merve Boluğur'un instagramdan geçmişte yaptığı bir fotoğraf paylaşımında İstanbul'da bir yerde bulunan Merve Boluğur için Taha Yılmaz, 'Abla ben de İstanbul'dayım. En çok hangi kafelere gidiyorsun. Umarım karşılaşırız. Seni çok seviyorum' yazılı bir mesaj bırakmış.

154218972-merve-bolugur-taha-duymaz-la-ilgili-pismanligini-156438649498m.jpg

Boluğur mesajı daha yeni gördüğünü belirterek, 'Güzel kardeşim, mesajlarını göremedim. Çok üzgünüm. Gittiğin yerde güzel uyu!' şeklinde konuştu.

Duymaz ile kız kardeşi Melek Nur Duymaz (17), halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp (47) enkaz altında kaldı.