Erdoğan: Bizim aradığımız adalet, 250 şehidimizin kanıdır

Erdoğan: Bizim aradığımız adalet, 250 şehidimizin kanıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafla bir araya geldiği iftarda yaptığı konuşmada,"Birilerinin elinde kartonlarla yürüyerek, adalet araması gibi değil bizim aradığımız adalet. Bizim aradığımız adalet, 250 şehidimizin kanıdır." dedi.

 

Konuşmasından satır başları

15 Temmuz, milletimizin felaket tellallarına verdiği en büyük cevaptır.

Yargılanırken A'dan Z'ye her şey yalan. Kurtulamayacaksınız. Bu ülkede adaletin olduğuna inanıyoruz. Bu ülkede adalet var dolayısıyla adaletin pençesinden kurtulamayacaksınız.

Birilerinin elinde kartonlarla yürüyerek, adalet araması gibi değil bizim aradığımız adalet. Bizim aradığımız adalet, 250 şehidimizin kanıdır. 2 bin 193 gazimizin şu anda yaralı oluşudur.

KILIÇDAROĞLU'NUN YÜRÜYÜŞÜ

Böyle bir hakları yok. Aslında hükümetimiz onlara anlayış gösteriyor, yürüyüşlerini devam ettiriyorlar.

Ankara'dan İstanbul'a yürüyor ya. Her geçen gün de bu yürüyüşteki seviye kaybı artıyor. Bugün grup toplantısını açık alanda yapmışlar. Kapalı alan herhalde sıcak geliyor.

"SENİN YALAN MAKİNESİ OLDUĞUNU MİLLET İYİ BİLİYOR"

Oradan "cumhurbaşkanının yargıya müdahale ettiğini" söylüyor. İstifaya davet ediyor. Olmazsa "ben istifa ederim" diyor. Senin ilk söyleyişin değil ki bu. Senin yalan makinesi olduğunu, bu ülkede bilmeyen kalmadı.

Böyle bir şeyi ispata davet ediyor. Millet seni çok iyi biliyor. Tanıyor. Biliyor ki, hiçbir sözünde durmaz. Hukukta kaide şudur: Müddei, iddiasını ispatla mükelleftir. İddianı ispat eti.

"ŞİMDİ YENİ BİR İFTİRA DAHA ATMIŞLAR"

Şimdi yeni bir iftira daha atmışlar. Tayyip Erdoğan'ın 3 milyar dolarlık hazinesi varmış. Allah Allah... Onunla ilgili davayı da açacağız.

Usanmıyorlar, uslanmıyorlar. "Nasıl olsa ceza az, tazminat küçük" diyorlar.