Eser-Oğuzhan-Demet sarmalı! Eser'den Oğuzhan Koç'un eşi Demet Özdemir'e destek! "O benim kardeşim"

Eser-Oğuzhan-Demet sarmalı! Eser'den Oğuzhan Koç'un eşi Demet Özdemir'e destek! "O benim kardeşim"

Şarkıcı Oğuzhan Koç ve Oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz yılın Ağustos ayında görkemli bir düğünle evlendi. Çift mutluluk pozları dağıtırken son haftalarda aralarının açık olduğu Demet Özdemir'in evden ayrıldığı söylendi.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti arasındaki gerginliğin 17 Mart tarihinde ortaya çıktı söyleniyor. İddia olarak ortaya atılan taraflardan herhangi bir açıklama yapılmayan o olayın esasında deprem sürecine denk gelen doğum günü olduğu söylendi.

Demet Özdemir yakın arkadaşları ile beraber bir kutlama yapmak istemişti fakat Oğuzhan Koç deprem nedeniyle bu kutlamayı reddetmişti. Yaşatan tartışmanın çok büyüdüğü Demet Özdemir'in evi terk ettiği ve yakın arkadaşı Saadet Özsırkıntının yanına gittiği söylendi.

“EVİ TERK ETMEDİM!”

Magazin ekipleri Demet Özdemir'in Moda'da bulunan setine giderek burada evliliğiyle ilgili sorular yöneltti. Özdemir ise “Her evlilikte bu tarz sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız” diyerek konuyu kapattı ve saygı duyulmasını istedi. Ardından ekledi: “Evi terk etmedim bu doğru bir bilgi değil”.

“HER ŞEY YOLUNDA!”

eser-oguzhan-demet-sarmali-eserden-oguzhan-kocun-esi-demet-ozdemire-destek-o-benim-kardesim.jpg

Oğuzhan Koç tek başına arabasında istinye'de giderken kameralara yakalandı. Trafikte yönlendirilen sorulara yönelik basın mensuplarına “Her şey yolunda” cevabını verdi. Ardından ekledi “Nereden çıkıyor bunlar anlayamıyorum.”

Çiftin açıklamaları pek tatmin edici gelmedi. Öte yandan birkaç gün önce Demet Özdemir'i eşiyle aynı arabada görenler kavgayı aştıkları ve barıştıklarını söyledi.

“ÜZERLERİNE GİTMEYİN!”

Bunların üzerine Oğuzhan Koç'un yakın arkadaşı Eser Yenenler açıklamada bulundu. Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yakalanan Eser Yenenler'e klasik sorular yöneltildi. Eşi ile beraber yaptıkları ortak gösteriye dair sorular soruldu. Eser konuşmasında; “Oyunun çok güzel gittiğini ve insanların bunu enteresan bulduğunu” söyleyerek ekledi: “Sikeci evde çekmek için dahi 900 lira verince tadımız kaçmıyor değil.”

Konuşmanın sonuna doğru yakın arkadaşı olduğu Oğuzhan Koç'un evliliğine yönelik sorular yöneltildi. Özel hayatında yaşadığı problemler hatırlatıldı. Bunun üzerine Eser şu cevabı verdi:

“Oğuzhan benim kardeşimdir. Onların üzerine pek gitmeyin. Bir sorun olduğunu da sanmıyorum. Evlilikleri gayet güzel gidiyor.”