Eskişehir'de Halk Kazanıyor: CHP'den Dev Yatırımlar ve Sosyal Destekler

Eskişehir'de Halk Kazanıyor: CHP'den Dev Yatırımlar ve Sosyal Destekler

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir'de yapılan yatırımları ve sosyal destekleri anlatan açıklamasında, Halk Ekmek fabrikası, ESMEK kursları, Halk Süt, Halk Yumurta gibi projelerle halka nasıl destek olunduğunu dile getirdi.

Eskişehir'de 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayları Ayşe Ünlüce, Kazım Kurt ve Ahmet Ataç'ın projelerini ve Eskişehir'de yapılan çalışmaları anlatan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'in açıklaması büyük ilgi gördü. Çakırözer'in açıklamasında öne çıkan bazı projeler ve çalışmalar şunlar:

Halk Ekmek Fabrikası: Hemşehrilerin besin değeri yüksek gıdaya daha ucuza erişebilmesi için günde 300 bin ekmek üretebilen yeni Halk Ekmek fabrikası açıldı.

Sosyal Destekler: Büyükşehir Belediyesi'nin ESMEK kursları, Tepebaşı Belediyesi'nin Belde Evleri ve Odunpazarı Belediyesi'nin halk merkezlerinde yüz binlerce kadın meslek ve beceri eğitimi alıyor. Kadın dayanışma merkezlerinden 40 bin kadın destek alıyor.

Sanat ve Kültür: Şehir tiyatroları 1,5 milyon seyirciyle, senfoni orkestramız 1 milyon dinleyiciyle buluştu.

Gençlik ve Eğitim: Tepebaşı Belediyesi 90 bin üniversite öğrencisine her gün ücretsiz yemek veriyor, 25 bin ilkokul öğrencisine beslenme desteği veriyor. Çocuk Senfoni Orkestrası’nda 5 bin çocuk müzikle, sanatla tanıştı.

Sosyal Belediyecilik: Odunpazarı Belediyesi 16 kreşte ve yaşlı bakım merkezlerinde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini veriyor. Halk Market’ten ve aşevlerinden binlerce ihtiyaç sahibi yararlanıyor. Gençlik merkezleri gençlerimize gelecek oluyor. Binlerce vatandaşımız evde bakım hizmeti alıyor.

Eskişehir'e Sahip Çıkma Çağrısı: Çakırözer, Eskişehir'i talana ve ranta asla teslim etmeyeceklerini belirterek, 31 Mart'ta Eskişehir'in ve 1 milyon Eskişehirlinin kazanacağını vurguladı.

Ayşe Ünlüce için Destek: Çakırözer, Yılmaz Büyükerşen'den devralacağı cumhuriyet kenti Eskişehir'i yıldız gibi parlatmaya devam edecek olan Ayşe Ünlüce'yi cumhuriyetin 100. yılında ilk kadın büyükşehir belediye başkanı yapacaklarını söyledi.

Kazım Kurt ve Ahmet Ataç'a Destek: Çakırözer, yalandan ve dolandan uzak Kazım Kurt ve Ahmet Ataç'ı da yeniden başkan seçmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Açıklamada ayrıca:

  • AKP'nin ithal buğday ve hayvan getirip çiftçileri küstürdüğü ve bu duruma karşı CHP'nin belediyeler aracılığıyla çiftçilere destek olduğu belirtildi.
  • Eskişehir'de yapılan yatırımlar ve projelerin detayları paylaşıldı.
  • 31 Mart seçimlerinin önemi vurgulandı.

Sonuç: CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'in açıklaması, Eskişehir'de CHP'nin adayları Ayşe Ünlüce, Kazım Kurt ve Ahmet Ataç'ın projelerini ve Eskişehir'de yapılan çalışmaları anlatan kapsamlı bir kaynak oldu. Açıklama, Eskişehir'de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin rüzgarını ve halkın desteğini gösteriyor.