Ev sahibi olmak isteyenlere müjde: Halkbank %1.20 faiz oranıyla konut kredisi verecek!

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde: Halkbank %1.20 faiz oranıyla konut kredisi verecek!

Hesaplı Evim Konut Kredisi, bütçenize en uygun vade ve ödeme seçenekleri sunarak, ev sahibi olmanıza imkân tanıyan sağlıyor.

Türkiye’de binlerce vatandaş ev sahibi olmanın hayalini kuruyor. Bu nedenle birikim yapan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını da merak ediyorlar. Halkbank internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile konut kredisi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Size özel avantajlı faiz oranları sunan konut kredisi ile taksit ödemelerinizi ister aylık eşit taksitlerle, isterseniz kendi belirleyeceğiniz tutarlarla yapabilirsiniz.

1111.jpeg2222222.jpeg

Yıllık maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti, ipotek tesis ücreti, ekspertiz ücreti ve vergileri kapsamaktadır. Toplam maliyet oranları örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
Diğer Masraflar; Ekspertiz ücreti 3.500 TL ve ipotek tesis ücreti 700 TL'dir. Ekspertiz ücretini avans olarak tahsil edilip, konutun lokasyonu ve metrekaresine göre değişiklik gösterebilir. Ekspertiz hizmeti veren kuruluşa ödenen fatura tutarı tahsil edilir. Tahsis ücreti, Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV)’nden muaftır.

Kimler Faydalanabilir?
"Hesaplı Evim özel faiz oranlarından; Bankamızdan en az taksit tutarı kadar Açık Hesap açtıran, en az üç adet otomatik ödeme talimatı veren, Bankamız kredi kartına sahip olan ya da onaylanmış kredi kartı bulunan İnternet/ Mobil/ Dialog şube üyeliklerini yaptıran, Bankamızdan Hayat Sigortası, DASK, Konut Sigortası yaptıran, ilave olarak; BES, Her Şeye Hazırım Ferdi Kaza Sigortası, Cankurtaran Sağlık Sigortası, Riskli Hastalıklar Sigortası, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Kredi İşsizlik Sigortası ürünlerinden en az üç tanesi tanımlanan ve Hesaplı Bankacılık Masraf Paketine sahip olan müşterilerimiz faydalanabilecektir.

Başvurular müşteri olmasanız dahi en yakın Halkbank şubelerinden ya da halkbank.com.tr üzerinden online başvuru yapabilirsiniz.