Evden çıkmadan başvur! Hepsiburada banka aracılığıyla faizsiz kredi ile alışveriş fırsatı sunuyor

Evden çıkmadan başvur! Hepsiburada banka aracılığıyla faizsiz kredi ile alışveriş fırsatı sunuyor

Hepsiburada faizsiz alışveriş kredisi fırsatı sunuyor. Yüzde sıfır faiz oranı ile telefon alışverişlerinde kredini kullanabilirsin. Peki diğer alışverişlerde hangi bankalar aracılığı ile alışveriş kredisi avantajından yararlanabilir?

Evden çıkmadan başvur! Hepsiburada banka aracılığıyla faizsiz kredi ile alışveriş fırsatı sunuyor: Hepsiburada telefonlara özel yüzde sıfır faiz oranı ile alışveriş kredisi fırsatı sunuyor. Buna göre alacak olduğunuz telefon için müşterisi olduğunuz banka aracılığı ile krediye başvuru yaparak alışverişinizi tamamlayabileceksiniz. Peki bu kampanyanın detayları neler? Alışveriş kredisinden nasıl yararlanılabilir?

whatsapp-image-2023-01-26-at-20-56-48-1.jpeg

EVDEN ÇIKMADAN ŞUBEYE GİTMEDEN BAŞVURU YAP

İhtiyaçlarınızı ertelemenize son verecek sıfır faizli kredi fırsatı Hepsiburada ve anlaşma sağlanan bankalar aracılığıyla yapılabilecektir. Alışveriş sırasında online olarak alışverişi kredisi kullanabilir ve 36 ay vadeye varan ödeme seçenekleri ile alışveriş kredisinden faydalanabilirsiniz. Üstelik sigorta ücreti ödemeyeceksiniz.

whatsapp-image-2023-01-26-at-20-56-49.jpeg

ANLAŞMALI BANKALAR

Ödeme sayfasındayken müşterisi olduğunuz bankayı seçerek krediye başvuru yaparak alışveriş kredisi ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Anlaşmalı bankalar ile çalışmıyorsanız veya mevcut bankanızdan kredi kullanmak istemiyorsanız DenizBank, ING veya Fibabanka seçeneği ile devam ederek alışveriş kredinizi kullanabilirsiniz.

ÖRNEK ÖDEME TABLOLARIwhatsapp-image-2023-01-26-at-20-56-48-001.jpegwhatsapp-image-2023-01-26-at-20-56-47-1-001.jpegwhatsapp-image-2023-01-26-at-20-56-47-001.jpegwhatsapp-image-2023-01-26-at-20-56-46.jpeg

KREDİ ONAY SÜRECİ NASIL İLERLİYOR?

Eğer müşterisi olduğunuz bir bankaya başvuru yaptıysanız yani (Akbank, Garanti, Yapıkredi, DenizBank, ING, Fibabanka) gibi bankalar ise;

  • Başvuru yaptığınız bu bankaların ekranlarında sizden istenen bilgileri doldurup başvurunuzu tamamlayın. Daha sonra ise saniyer içinde başvurunuzu onaylayarak Hepsiburada'ya geri yönlendirileceksiniz.
  • Alışveriş yaptığınız tutar kadar kredi anında Hepsiburada sistemine aktarılacaktır ve alışverişiniz kargoya verilir

Müşterisi olmadığınız banka ile ilerliyorsanız; (DenizBank, ING, Fibabanka) gibi bankalar ile;

  • Yine aynı şekilde bankanın ekranında sizden istenilen bilgileri doldurun ve başvurunuzu tamamlayın. Hepsiburada sayfasına yönlendirileceksiniz.
  • Alışveriş kredinizi DenizBank ile kullanıyorsanız bu durumda banka tarafından telefonunuza kuryeye ait bilgilendirme SMS’i gönderilecektir. Aynı zamanda kredinize ait dokümanlar ise belirtilen adrese gönderilir. .
  • Bu dokümanları imzalanması üzerine tarafınıza SMS ile bir link gönderilecek. Bu link ise gelen dokümanları onaylamanız gerekecektir. Bu link ile gelen dokümanları da onaylamanızın ardından sepet tutarı Hepsiburada’ya aktarılacaktır.