Eylem Çelik'ten Mehmet Ali Erbil Hakkında Dikkat Çeken İddialar! "İş Görüşmesi Diye Evine Çağırdı"
Sosyal medya fenomeni Eylem Çelik, son günlerde adı birlikte anılan Mehmet Ali Erbil hakkında kamuoyunda geniş yankı uyandıran açıklamalarda bulundu.
Sosyal medya fenomeni Eylem Çelik, son günlerde adı birlikte anılan Mehmet Ali Erbil hakkında kamuoyunda geniş yankı uyandıran açıklamalarda bulundu. Çelik, Erbil'in kendisiyle sosyal medya üzerinden iletişime geçtiğini, iş görüşmesi vaadiyle evine davet ettiğini ve yaşananların ardından hukuki süreç başlatacağını söyledi. Mehmet Ali Erbil ise daha önce iddialarla ilgili farklı açıklamalarda bulunmuştu.
Son günlerde magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Eylem Çelik, Mehmet Ali Erbil ile ilgili sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından ve katıldığı programlarda yaşadıklarını anlatan genç fenomen, tanışma sürecinden Erbil'in evinde yaşandığını öne sürdüğü olaylara kadar birçok iddiayı kamuoyuyla paylaştı.
"Instagram'dan Yazdı, İş Görüşmesi Yapacağını Söyledi"
21 yaşındaki Eylem Çelik, Mehmet Ali Erbil'in kendisine ilk olarak Instagram üzerinden ulaştığını öne sürdü.
Çelik, tanışma sürecini şu sözlerle anlattı:
"Kendisi bana Instagram üzerinden sürekli yazıyordu. Ben de cevap verdim; öğrenci olduğumu, oyunculukla ilgilendiğimi söyledim. 'İstanbul'a geldiğin zaman seninle görüşelim, bir kahve içelim' dedi. Ben de görüştüm çünkü bana iş görüşmesi yapacağını söylemişti. Çok mutlu olmuştum, belki bana yardımcı olabileceğini düşündüm."
İlk buluşmanın İstanbul İstinye'de gerçekleştiğini belirten Çelik, daha sonra Mehmet Ali Erbil'in bazı evrakları vereceğini söyleyerek kendisini evine davet ettiğini iddia etti.
"Lavabodan Çıktığımda Canlı Yayın Açılmıştı" İddiası
Eylem Çelik, Erbil'in evine gittikten sonra beklemediği bir durumla karşılaştığını öne sürdü.
İddiasına göre eve vardığında kapıyı Erbil'in yardımcısı açtı ve içeride birkaç kişi daha bulunuyordu.
Çelik yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı:
"Eve gittiğimizde kapıyı yardımcısı açtı. Evde üç dört kişi vardı. Yardımcısına 'Lavaboyu kullanabilir miyim?' diye sordum. Lavaboya girip çıkmamla beyefendinin canlı yayın açması bir oldu. Sonrasında zaten ben apar topar evi terk ettim. Ne yapacağımı şaşırdım çünkü."
Genç fenomen, bu durumun kendisini rahatsız ettiğini ifade etti.
"Asistanım Ol, Sevgilim Ol, Benimle Yaşa Dedi" İddiası
Eylem Çelik, Mehmet Ali Erbil'in kendisine çeşitli tekliflerde bulunduğunu da öne sürdü.
Çelik'in iddiasına göre Erbil kendisine:
"Asistanım ol, sevgilim ol, gel benimle yaşa."
şeklinde ifadeler kullandı.
Bu iddialar Mehmet Ali Erbil tarafından farklı şekilde değerlendirilmiş olup taraflar arasında olayların yaşanış biçimine ilişkin görüş ayrılığı bulunuyor.
"Dava Açacağım"
Yaşananların ardından hukuki yollara başvurma kararı aldığını açıklayan Eylem Çelik, psikolojik olarak zor günler geçirdiğini söyledi.
Çelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Mehmet Ali Bey'e dava açacağım. Çünkü bana attığı bu iftira yüzünden insan içine çıkamıyorum. İnsanlar beni bu yüzden tanıyacak diye kendimden midem bulanıyor. Onun yüzünden çok kötü anılıyorum."
Genç fenomen, adının yaşanan olaylarla anılmasını istemediğini ve kariyerine odaklanmayı hedeflediğini de belirtti.
Gözler Mehmet Ali Erbil Cephesinde
Eylem Çelik'in son açıklamaları ve dava açacağını duyurmasının ardından gözler Mehmet Ali Erbil cephesine çevrildi. Haberin yayımlandığı ana kadar Erbil'in, Çelik'in son iddialarına ilişkin yeni bir açıklaması kamuoyuna yansımadı.