EYT'nin Meclis'e geleceği tarih ertelendi! İptal mi edilecek yoksa gelecek mi o tarihte belli olacak

EYT'nin Meclis'e geleceği tarih ertelendi! İptal mi edilecek yoksa gelecek mi o tarihte belli olacak

Türkiye'yi sarsan deprem gelişmesi sonrası milyonların merakla araştırdığı konular arasında merak edilen EYT yasası ile ilgili de detaylar merak edildi.

EYT'nin Meclis'e geleceği tarih ertelendi! İptal mi edilecek yoksa gelecek mi o tarihte belli olacak - Türkiye'yi sarsan deprem gelişmesi sonrası milyonların merakla araştırdığı konular arasında merak edilen EYT yasası ile ilgili de detaylar merak edildi. Ülke gündemi deprem haberleri ile sarsılırken bu süreçte de Meclis'e gelmesi beklenen düzenlemeler ve birçok konuda vatandaşlar tarafından sorgulanıyor.

Türkiye olarak zor bir dönemden geçerken bu süreçte de vatandaşlar gündemde yer alacak konuların araştırması içerisinde. Buna göre ise bugün Meclis'te görüşülmesi gereken EYT yasasının yaşanan doğal afet sonrasında ileri tarihe ertelendiği belirtiliyor.

Gündemde EYT yasasının iptal edilmesi de konuşulurken şimdilerde ise depreme dair gelişmeler anbean Avaz Türk adresinde yer alıyor.

EYT YASASI İLERİ TARİHE ERTELENİYOR

Türkiye'de bu hafta yasalaşması beklenen EYT'de başvuruların başlatılması beklenirken deprem gelişmeleri yaşandı.

Milletçe zor dönemlerden geçilen bu süreçte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de tüm yasama işlemlerine bir hafta ara verilirken bu doğrultuda da Meclis'te 6-10 Şubat tarihlerinde görüşülmesi beklenen EYT'de kanun tekliflerinin şimdilik erteleneceği bildirildi.

Meclis'te tüm görüşmeler bu hafta iptal edildi.

O TARİHTE NETLEŞECEK

Türk Milleti olarak zor bir dönemden geçerken bu süreçte de şimdilik gelmesi beklenen birçok düzenlemenin rafa kaldırılacağı konuşuluyor. Tüm bilgiler şimdilik iddia niteliğinde gündemde yer alırken vatandaşlar da beklemeye geçti.

EYT'nin Şubat ayı içerisinde görüşülmesi beklenmezken Mart ayı itibariyle tekrar gündeme gelmesi iddia ediliyor.