Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'tan şampiyonluk açıklaması

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'tan şampiyonluk açıklaması

Fenerbahçe'de ligde son hafta alınan mağlubiyetler Gaziantep FK deplasmanı ile birlikte tersine döndü.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'tan şampiyonluk açıklaması - Fenerbahçe'de ligde son hafta alınan mağlubiyetler Gaziantep FK deplasmanı ile birlikte tersine döndü. Sezon başından devre arasına kadar oynadığı futbol ve aldığı galibiyetler ile şampiyonluğun bir numaralı adayı olarak gösterilen sarı lacivertli ekipte Galatasaray mağlubiyeti sonrası başlayan olumsuz hava son hafta Gaziantep FK deplasmanından gelen 3 puan ile birlikte tersine döndü.

Teknik direktör Jorge Jesus eleştirilere yanıt verirken ipi de sezon sonu göğüsleyecek takım olduklarını ifade etti.

Portekizli teknik adam, "Kalitemiz yeterli. Son dönemde rakibin ve bizim aldığımız skorlar kimseyi aldatmasın. Sonuna kadar yarışın içinde olacağız ve ipi biz göğüsleyeceğiz.

Ayrıca yaşadığımız sakatlıklar da takım uyumuna zarar verdi. Yine yoğun bir tempoya giriyoruz. En kısa zamanda eski günlerimizdeki seviyeye ulaşacağımızı düşünüyorum.

Kimse unutmasın ki tek maçla şampiyon olunmuyor. Daha önümüzde uzun bir maraton var. İllaki düşecekler. Biz en iddialı takımların başında geliyoruz. Taraftarımızın güvenini boşa çıkarmayacağız." ifadelerini kullandı.