Fenerbahçe'de hakem Ali Palabıyık ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı

Fenerbahçe'de hakem Ali Palabıyık ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı

Türkiye'de son günlerde en çok tartışılan konular arasında yer alan hakem Ali Palabıyık ile ilgili açıklama geldi.

Fenerbahçe'de hakem Ali Palabıyık ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı - Türkiye'de son günlerde en çok tartışılan konular arasında yer alan hakem Ali Palabıyık ile ilgili açıklama geldi. Palabıyık hakkında açıklamalar Uğur Dündar tarafından gelirken Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı'da Adana Demirspor maçının hakemi Ali Palabıyık ve ekibi için suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

Kalamış'ta Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda üyelerin konuşmaları sırasında da söz alan Dündar'ın Adana Demirspor maçını yönetecek olan hakem Ali Palabıyık ile ilgili de sert açıklamalarda bulundu.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU"

Uğur Dündar yüksek divanda Ali Palabıyık'tan düdüğünü asmasını isterken; tecrübeli hakem için suç duyurusunda bulunulduğunu da şu ifadelerle açıkladı:

"Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, Ali Palabıyık ve ekibi için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Ali Palabıyık, Fenerbahçe camiasından özür dilemeli ve düdüğünü bir daha çalmamak üzere asmalıdır."

Gelen bu açıklamalar sonrasında da Ali Palabıyık kanadından ya da avukatından herhangi bir açıklama gelecek mi merak edilmeye başlandı.