Fenerbahçe'nin yıldızıydı Bayer Leverkusen kancayı taktı!

Fenerbahçe'nin yıldızıydı Bayer Leverkusen kancayı taktı!

Transfer döneminin başlaması ile Fenerbahçe yeni oyuncuları kadrosuna katmak için harekete geçerken bir yandan da kadrosundaki isimlerle sözleşmeleri yenilemeye başlamıştı.

Türkiye'nin en büyük ve köklü kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe transfer çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Bir yandan yeni isimleri kadrosuna katmak için çalışan Fenerbahçe bir yandan da kadrosunda olan oyuncuların sözleşmelerini tazeleyerek iç transferde de adından söz ettiriyordu.

Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da yarışa devam eden Fenerbahçe son oynadığı maçta Çaykur Rizespor takımı ile karşılaşmadı. Heyecanın en üst düzeyde yaşandığı maçta son 16 turunda Fenerbahçe rakibini 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırmayı başarmıştı.

SARI LACİVERTLİ TAKIMIN YILDIZ OYUNCUSUNA ALMAN KANCASI!

Kadrosunu güçlendirerek şampiyonluk yarışında başarısını devam ettirmeye çalışan Fenerbahçe transfer çalışmalarını da sürdürüyordu. Devre arası transfer çalışmaları ile adından söz ettiren Fenerbahçe son olarak sezon başında PSV'den kiralık olarak Bruma'yı renklerine katmıştı. 28 yaşındaki sol kanat oyuncusunun bonservisini aldı.

Fenerbahçe'de yıldızı parlayan İsmail Yüksek ile Fenerbahçe sözleşme yenilemiş, yıldız futbolcunun sözleşmesi 2027 yıl sonuna kadar uzatılmıştı. Sarı lacivertli yöneticiler görüşme aşamasında genç orta sahaya, "Avrupa'ya transferini engellemeyiz" sözü verdi. İsmail Yüksek'in Avrupa'da oynama hayali olduğu belirtilirken Alman liginin dev kulüplerinden Bayern Leverkusen takımının radarına girdiği belirtildi. 4.8 milyon Euro piyasa değeri olan sarı-lacivertli futbolcu, yeni sözleşmeye göre, yarım sezon için 250 bin Euro ücret alacak. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşadıktan sonra Avrupa'ya gitmek istediği belirtildi.