FETÖ ölümle tehdide başladı! ‘Konuşan ölür’

FETÖ ölümle tehdide başladı! ‘Konuşan ölür’

FETÖ elebaşı Gülen’in itirafçılara yönelik hakaretlerinin ardından örgüt yöneticileri, ölüm tehditlerine başladı. Konya’da FETÖ tarafından ölümle tehdit edilen akademisyen, gizli tanık programına alındı

Çözülmenin artmasıyla paniğe kapılan FETÖ, itirafçıları engellemek için ölüm tehditlerine başladı. Elebaşı Fetullah Gülen'in Pensilvanya'dan yayınladığı bir mesajda "Altın olmak yerine posa olmayı seçtiler" dediği itirafçılar için örgüt içinde yeni adımlar atıldı. Gülen'in bu sözlerini talimat olarak değerlendiren örgüt yöneticileri, emirleri altında bulunan FETÖ'cüleri tehdide başladı. İtirafçı olmaması için ölüm tehditleri alan Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde görevli bir akademisyen, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Tanık koruma programına alınan ve 'Şahin' kod adı verilen gizli tanık, ilkokul 2'nci sınıftan bu yana örgüt yapılanması içerisinde bulunduğunu belirterek hain örgütü deşifre etti.

HAYATİ ANLAMDA SIKINTILAR YAŞARSIN

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ndeki asistanların abiliğini yapan FETÖ'cü araştırma görevlisi ile biri avukat 4 kişi tarafından ayrı ayrı tehdit edildiğini belirten gizli tanık, "Hukuk Fakültesi'ndeki asistanların abiliğini yapan araştırma görevlisi Mehmet Deniz, bir gün ansızın evime geldi. Bana güvenmediklerini söyledi. Konuşmam durumunda bu kişilerin ortak bir şekilde aleyhime şikayetlerde bulunacağı ve gerekirse hayati anlamda sıkıntılar yaşayacağım tehdidinde bulundu" dedi. Bunun üzerine Mehmet Deniz hakkında dava açıldı..