FETÖ’den CHP’ye şefkat tokadı! Oh olsun...

FETÖ’den CHP’ye şefkat tokadı! Oh olsun...

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanarak cezaevine konulması FETÖ'ye, 'Oh olsun' dedirtti

FETÖ'nün firari sözde gazetecilerinden Adem Yavuz Arslan, Tarık Toros ve Erhan Başyurt'un da çalıştığı sitede, 'CHP'nin muhalefet olmak için son fırsatı' başlıklı bir yazı kaleme alan Veysel Ayhan, bir yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenirken diğer yandan da yol haritası çizdi.

 

ZEKİ MÜRENLİ ELEŞTİRİ

Yazıda Kemal Kılıçdaroğlu'nu FETÖ elemanlarının tutuklanması karşısında suskun kalmakla eleştiren Veysel Ayhan, "CHP  yaptığı tüm muhalefet bir Zeki Müren repliğinden ibaret: “Kahrol düşman al sana bomba” ifadesini kullanması dikkat çekti.

CHP'nin 16 Nisan referandumuna katılarak, anayasa değişikliğine meşruiyet kazandırdığını ve ortaya çıkan sonucu da sessizce kabullendiğini öne sürülen yazıda Kemal Kılıçdaroğlu özellikle milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılması ve ardından da HDP'lilerin tutuklanmasına yol açan sürecin açılmasından da sorumlu tutuldu.

 

SOKAĞA DÖKÜLMEDİNİZ

Yazıda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İstanbul yürüyüşünün gecikmeli bir tepki olduğu öne sürülürken şu değerlendirme yapıldı:

 "CHP, protesto için sokaklara dökülmedi. Mecliste kalmayı sürdürerek 16 Nisan’a meşruiyet kazandırdı. HDP Lideri Selahattin Demirtaş ve onlarca milletvekili tutuklandı, CHP seyretti. (Hatta dokunulmazlığı kaldırarak bu yolu açtılar) Doğuda şehirler yerle bir edildi, yüz binlerce insan evsiz kaldı, Şimdi sıra CHP’nin seyrettiklerini kendinin yaşamasında. Acı son erken geldi. CHP milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması bunun başlangıcı. CHP, hala onuruyla meclisten çekilmeyip şu komik muhalefete devam ederse, mecliste kalıp AK Parti’ye payanda olursa yarın bir gün çekilecek milletvekili de kalmayacak gibi." Dedi.

 

AVAZTURK/Ali Çavuş