FETÖ’den yalan rüzgarı! Ayakta rüya görüyorlar

FETÖ’den yalan rüzgarı! Ayakta rüya görüyorlar

FETÖ'nün ele başları çözülmeleri önlemek ve itirafların önüne geçmek için rüyalardan medet ummaya başladı. Gerek cezaevlerinde tutuklu bulunan gerekse de dışarıda kalan kripto elemanlar arasında yaşanan psikolojik çöküntü ve bozgunun önüne geçmek isteyen

Güvenlik birimlerinin elde ettikleri bilgilere göre,  FETÖ elemanlarının popüler rüyalarından biri şöyle:

"Salât-ı Vitir’den önce kıldığımız Hâcet Namazından sonra bir arkadaşımız vitr-i vacip kılmak için için kalkarken Efendimiz (S.A.S.) elinde Kur’an-ı Kerimle temessül etti ve ‘Bol bol Kur’an okuyun!’ buyurdu. Artık herkes Efendimizi  (S.A.S.) rüyasında görmeye başladı. Göremeyenler de gül kokusunu duyuyordu…"

 

YALANLARDAN YALAN BEĞEN

Öte yandan yine ele geçen bir notta da "İşimizin kıymetini bilelim. Geçici sıkıntılara sabredip önümüze bakalım" dendikten sonra şu rüyanın anlatıldığı görüldü:

"Hapisteyim, bir gün sabrımın sonuna geldim Dedim ki;  ‘Niye biz? Biz yanlış mı yaptık?’ diyerek hıçkırıklar içinde kaldım. Daha sonra uyudum ‘Rüyamda büyük bir meydan… Mahşer meydanı gibi… Herkes başındaki reisin peşinde… Ben de arkadaşlarımı arıyorum, kan ter içinde buluyorum fakat sâhibimiz yok… Akşam sinir ve dert ile ağzımdan çıkan sözler geldi aklıma. Acaba onlar yüzünden mi başsız, sahipsiz kaldık diye kendimi sokaklara vurdum. Delirmiş gibi sağa sola koştum. En son kalabalık yarılmaya başladı; Nil nehrinin yarılması gibi… Birden başımızın tacı Peygamber Efendimiz (S.A.S.) ve sağ yanında asrın yiğitleri… Diğer yanında Hocamız…  Efendimiz (S.A.S.) onun elini tutup yukarıya kaldırıyor ve ‘Ben ondanım; o da Benden!” Beni seven onu yalnız bırakmasın!” diyor. Yataktan fırladım. Söylediklerime tövbe ettim, hem de gözyaşları içinde…”

AVAZTURK/Kürşat Türkdoğan