Fırat Tanış aşk için tüm tabularını yıktı! Gizli aşkı ile el ele göz göze!

Fırat Tanış aşk için tüm tabularını yıktı! Gizli aşkı ile el ele göz göze!

Fırat Tanış aşka geldi. Uzun süredir birlikte olduğu aşkını bu kez gizlemedi. Gözünü aşk bürüyen Tanış önce elinden tuttu sonra öpücüklere boğdu.

Her zaman oyunculuk kariyeri ile ön plana çıkan Fırat Tanış bu kez aşk hayatı ile anıldı. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran magazin basınına düşen o fotoğraflar sonrası ortalık adeta yıkıldı.

İkili ilişkilerini göz önünde yaşamayı sevmeyen ve arka planda tutan Fırat tanış “Bu kez tüm tabularını yıktı” dedirtecek bir hamlede bulundu. Cihangir'de mekan çıkışında kameramanlara yakalanan Fırat Tanış ilk kez sevgilisiyle el ele cesurca görüntülendi. O anlarda muhabirler ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Fırat Tanış 2014 yılında Kübra Tanış ile evlenir. Çift anlaşamayınca 2022 yılında boşanma kararı alır. Geçtiğimiz yıla damga vuran bu boşanma tam 5 dakika sürer. 8 yıllık mutlu birliktelik 5 dakika içerisinde sona erer. Tek case de boşanan çiftin arkada kalan kızları Zeyno için velayet annesine verilir ve eşine nafaka ödemek ile mükellef hale gelir.

GİZEMLİ “ARKADAŞ”

firat-tanis-ask-icin-tum-tabularini-yikti-gizli-aski-ile-el-ele-goz-goze.png

Ayrılığın arka planındaki sebep tam olarak bilinmese de boşanma davasından yaklaşık bir yıl önce Etiler'de kız arkadaşıyla birlikte yürürken objektiflere takılır. Bu görüntü üzerine farklı sorular yöneltisi de sessizliğini koruyan oyuncu yoluna devam eder. Cadde üzerimde ilerleyen çift bir binaya girer. Daha sonra yanındaki kişinin piyanist İklim Tamkan olduğu anlaşılır.

SARMAŞ DOLAŞ!

Çiftin fotoğrafları paylaşıldıktan sonra sosyal medyada bu haber yayılır fakat İklim Tamkan “Sadece arkadaşız” yanıtını verir. Tam bir yılın ardından geçtiğimiz yıl sonu Nişantaşı'nda yeniden görüntülenirler. Restoranda yemek yedikleri ve birbirlerine sarıldıkları o anlar magazine servis edilir.

ARTIK KAÇMIYOR!

Geçtiğimiz günlerde Cihangir'de bir mekan çıkışında çift yeniden görüntülenir. Bu kez oldukça sakin ve el ele kameralara poz verir. Fırat Tanış yöneltilen aşk soruları için bu kez şu yorumda bulunur:

“Arkadaşlar her şey yolunda. Dizi tüm hızıyla devam ediyor. Arkadaşlarımızı gördük birer kahve içtik ve evimize gidiyoruz.”