Firdevs hanım olmaya hazırlanan Hande Ataizi'nden Bihter filmi yorumu geldi!

Firdevs hanım olmaya hazırlanan Hande Ataizi'nden Bihter filmi yorumu geldi!

Başarılı ve güzel oyuncu Hande Ataizi hayat vereceği Firdevs Hanım karakteri için oldukça heyecanlı olduğunu dile getirirken filme ait bir kaç detay verdi.

Bir dönem TV ekranlarına damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin çekilecek olan film versiyonu 'Bihter' için geri sayım başladı. Sosyal medyada hızla yankı uyandıran Bihter filmi için hem izleyiciler hem de oyuncu kadrosundaki isimler oldukça heyecanlı olurken Bihter filminde Firdevs Hanım karakterine hayat verecek olan Hande Ataizi'nden ilk film yorumu geldi.

Başarılı ve güzel oyuncu Hande Ataizi hayat vereceği Firdevs Hanım karakteri için oldukça heyecanlı olduğunu dile getirirken filme ait bir kaç detay verdi. Dizide Beren Saat'in hayat verdiği Bihter karakterine şimdilerde Farah Zeynep Abdullah hazırlanıyor. Beren Saat ve Farah Zeynep Abdullah hakkında yorumlarda bulunan Hande Ataizi projelerin birbirinden farklı olacağını dile getirdi.

BİHTER FİLMİYLE İLGİLİ HEYECANINI PAYLAŞTI!

Bütün Kadınların Kafası Karışıktır isimli tiyatro oyununu izleyen Hande Ataizi çıkışta soruları yanıtladı. Son zamanlarda oldukça ses getiren Bihter projesi için önemli açıklamalarda bulunan Hande Ataizi oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi. Firdevs Hanım karakterine hayat vermeye hazırlanan Hande Ataizi heyecanlı olduğunu dile getirirken kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Aşk-ı Memnu dizisinin sinemaya uyarlanacak olan Bihter filmiyle ilgili yorumlarını aktaran güzel ve başarılı oyuncu Hande Ataizi açıklamasında "Bu projede olmaktan heyecanlıyım. Dizi çekmiyoruz film yapıyoruz. Bazı yazılarda dizi diye geçiyor bir yanlışlık olmuş. Farklı bir iş olacak, çok fazla detay veremiyorum. 1920'lerde geçen bir film. Farklı bir anlatım olacak" dedi.

hande-ataizi-den-flas-bihter-yorumu-15591888-3633-m.jpghande-ataizi-den-flas-bihter-yorumu-15591888-5297-m.jpg

Muhabirlerin kendisine sorduğu "Sizce Beren Saat mi yoksa Farah Zeynep Abdullah mı Bihter karakterini iyi oynar?" sorusuna yanıt veren Hande Ataizi açıklamasında Farah Zeynep Abdullah'ın beğendiği kadın oyunculardan birisi olduğunu dile getirirken "Çok elma armut oldu. Bir tanesi dizi diğeri sinema filmi. Ama benim en beğendiğim kadın oyuncu olarak gördüğüm isim Farah Zeynep Abdullah diyebilirim. Daha yeni tanışma fırsatımız oldu kendisiyle, arkadaş değiliz. Onunla da karşılıklı oynamaktan çok keyif alacağımı düşünüyorum." dedi.