Fox News kanalında George Soros'u eleştiren siyasetçi Newt Gingrich susturuldu!

Fox News kanalında George Soros'u eleştiren siyasetçi Newt Gingrich susturuldu!

ABD'deki şiddet olaylarının arkasında, milyarder ve spekülatör Gergo Soros'un olduğunu iddia eden Temsilciler Meclisi eski başkanı ve Cumhuriyetçi siyasetçi Newt Gingrich, canlı yayında Fox News sunucusu tarafından sözü kesilerek susturuldu.

ABD'de siyahi George Floyd'un polis şiddeti sonucu öldürülmesinin ardından başlayan ve zamanla şiddet olaylarına dönüşen protestolar, ABD sokaklarını adeta savaş alanına çevirdi.

ŞİDDET OLAYLARININ ARKASINDA SOROS VAR DEYİNCE SUSTURULMAYA ÇALIŞILDI

Olayları  Fox News'te değerlendiren Amerika Birleşik Devletleri'nin Temsilciler Meclisi eski başkanı ve Cumhuriyetçi siyasetçi Newt Gingrich, şiddet olaylarının arkasında Gergo Soros'un kışkırtması olduğunu belirtti. Sorosu savunan programın sunucusu  Melissa Francis, Gingrich'a müdahale ederek susturmaya çalıştı. 

GINGRICH: GEORGE SOROS ŞİDDET OLAYLARINI FİNANSE EDİYOR!

Sözlerine devam eden Gingrich, Soros'un şiddet olaylarını finanse ettiğini belirterek, ''George Soros'un atattırdığı sol görüşlü savcılar şiddet işleyen suçluları sokağa salıyor. Polise karşı olan bu savcılar şiddet olaylarının artmasının başlıca nedeni'' ifadelerini kullandı. 

GEZİ KALKIŞMASI ÖNCESİ KAVALA'NIN VAKFINA 1 MİLYON DOLAR PARA TRANSFERİ YAPILDI

2008-2017 yılları arasında, Türkiye’de Gezi kalkışması ve darbe girişimini destekleyici faaliyet yürüten 136 derneğe 17 milyon lira aktaran ABD'li kaos imparatoru George Soros'un, Kalkışmadan 12 gün önce ve olayların zirve yaptığı günlerde de Osman Kavala'nın yönettiği vakfa 1 milyon dolarlık para transferi yaptığı ortaya çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gezi olaylarında marjinal grupları finans kaynağı olan Osman Kavala ve destekçisi Soros'la ilgili, "Onun arkasında kim var? Meşhur Macar Yahudisi Soros. Bu adam dünyada milletleri bölmek, parçalamakla adeta birilerini görevlendiren, parası bol ve bu paraları da bu şekilde tüketen birisidir.' ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı