FOX TV gözünün yaşına bakmadı! “EGO” dizisi düşük reyting kurbanı oldu!

FOX TV gözünün yaşına bakmadı! “EGO” dizisi düşük reyting kurbanı oldu!

Fox Tv’nin son dönemlerdeki en iddialı dizileri arasında yerini alan EGO için üzen final kararı resmen duyuruldu. EGO dizisi kaçıncı bölümde, hangi gün final yapacak? İşte detaylar…

Fox TV’nin EGO için aldığı final kararı sevenlerini üzecek. Kaliteli senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuna rağmen erken final kararı alan dizi aynı gün yayınlanan başka bir dizinin gücüne yenik düştü.

EGO KAÇINCI BÖLÜMDE SONA ERECEK?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın ilk elden sızdırdığı bilgiye göre EGO dizisi 13.bölümde sona erecek. Kısa soluklu bu serüven için geri sayım başladı. Başrollerinde Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk’un yer aldığı dizi yaz sezonuna doğru final yapacak. Düşük reytingler nedeniyle böyle bir karar alındığı söylense de arka planda dizi setinde yaşanan gerginliklerin de sonu gelmemişti.

SET KRİZİ ÖNLENEMEDİ!

EGO dizisinin ilk bölümlerinde başrol Melisa, sete çıkmakta gecikmişti. Ardından olay sosyal medyaya yansımış ve gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise başrol Alperen Duymaz, sete gelmekten vazgeçmiş ve haber vermemişti. İkinci kriz ile set aniden iptal edilmişti. Oyuncuların teknik sorunları, üst üste gelen sağlık problemleri erken final kararında etkili olmuştu.

EGO dizisi için herkes sezon finali verilmesini beklerken dizi yaz sezonu öncesinde tamamen ekranlara veda ediyor. EGO dizisi başrollerinde Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Ahmet Kayakesen ile Rüya Demirbulut yer alıyor.

EGO DİZİSİ UYARLAMA MIDIR?

fox-tv-gozunun-yasina-bakmadi-ego-dizisi-dusuk-reyting-kurbani-oldu.png

EGO dizisi Güney Kore dizisi uyarlamasıdır. “Temptation” dizisinden uyarlanarak FOX TV ekranlarına aktarılmıştır. Dizinin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstlenir.

Dizide, Erhan ile Elif birbirlerine aşık nişanlı çifttir. Evlenerek mutlu bir yuva kurmak isterlerken Erhan’ın gözü kararır. Büyülü aşk masalı bozulur. Ödenmesi zor bir borç batağına düşünce hayatının en büyük yol ayrımına girer.

DİZİDEKİ 3 GÜN DETAYI NEDİR?

EGO kelimesinin diziye göre açılımı “Erkeklere Güven Olmaz” EGO dizisinde en çok dikkat çeken Erhan’ın para karşılığında 3 gününü Sibel’e sorgusuz sualsiz satmasıdır. Dizinin ilk bölümleri Antalya’da oldukça lüks bir otelde çekilir. Dizi takipçilerinin merak ettikleri tüm otel sahneleri Antalya Titanic Beach Lara Resort Otelde geçer.