Fransa'da büyük şok! En az 1 ölü, 1 yaralı

Fransa'da büyük şok! En az 1 ölü, 1 yaralı

Fransa'nın Marsilya kentinde gerçekleşen olayda en az 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi de yaralandı. Olayın kaza mı yoksa saldırı mı olduğu açıklanmadı.

Fransa'nın güneyindeki Marsilya kentinde eski liman bölgesinde bir aracın iki otobüs durağına çarptığı duyuruldu.

SALDIRI OLUP OLMADIĞI AÇIKLANMADI

Fransız polisi halktan olayın gerçekleştiği bölgeden uzak durmasını istenirken, olayın bir saldırı mı yoksa kaza mı olduğu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI

1 kişinin öldüğü ve en az bir kişi yaralandığı olayda, aracın şoförünün yakalandığı belirtildi. Fransız medyası ayrıca ölen kişinin 42 yaşında bir kadın olduğunu aktardı.

SALDIRGAN TERÖR LİSTESİNDE DEĞİL

İlk belirlemelere göre saldırganın Fransa güvenlik birimleri tarafından terör bağlantısı nedeniyle izlenen kişiler listesinde olmadığı kaydedildi.