Galatasaray 3’lü Savunma Yapamayacak

Galatasaray 3’lü Savunma Yapamayacak

Galatasaray kulübünde sakat ve cezalı oyuncuların varlıkları teknik heyetin en çok canını sıkan konulardan biri olarak sürüyor.

Özellikle de sakat oyuncuların yavaş yavaş takıma dönerken alınan cezaların yansıması sürüyor. Sahaya birçok oyuncusundan eksik olan çıkan Galatasaray’da nasıl bir oyun anlayışı olacağı yine merak ediliyor. Fenerbahçe maçının ardından orta sahadaki gücü kaybetmeme açısından 5’li bir düzene geçildi. Aynı zamanda bu durum savunmada 3’lü bir oyuncu düzenini getirdi. Bu dizilişle başarıyı yakalayan Fatih Terim, çalışmalarını da bu şekilde sürdür.

Serdar Aziz Bu Sefer Sakat

Yeni oyuncu dizilişi ile başarıya yaklaşan Galatasaray, son maçta Serdar Aziz’in kart görmesi ile planlarını değiştirmek zorunda kalacak. Deneyimli oyuncunun yerine Ahmet Çalık’ın forma giymesine sıcak bakılmıyor. Savunmadaki duruşuna güvenilmeyen Ahmet Çalık yerine ikili bir göbek yapılanması düşünülüyor. Buradan alınacak olan sonuç ise merak ediliyor. sayesinde takımın Beşiktaş karşısındaki performansını yakından takip edebileceksiniz. Teknik heyet tarafından yeniden eski dizilime geri dönülmesi bekleniyor. Bu durumda ise sakat ve cezalı oyucuların eksikliğinden nasıl sıyrılacağı da merak ediliyor. En iyi sonuçların alınabilmesi için çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Galibiyet İçin Kritik Çalışmalar

Taktiksel anlamda çok önemli değişikliklerin olması beklenmiyor. Ancak belli başlı değişiklilerin takıma yansıması bekleniyor. Özellikle de rakip sahada oynanacak maç öncesi beli durumlara karşılık olarak önlemler alınması planlanıyor. Bu durum ise sahadan kazanarak ayrılmak açısından önem arz edecek. Mücadeleyi yakından takip etmek için sabırsızlanıyor olacaksınız. Etkileyici bir karşılaşma olacak. Yaşanacak olan çekişmeyi yakından takip etmek için yerinizi alın. Oldukça çekişmeli anlar sizleri bekliyor. Milyonların naklen seyretmek istediği mücadele kaçmaz.