Galatasaray’da Davinson Sanchez Şoku: Manchester United Maçında Oynayabilecek mi?

Galatasaray’da Davinson Sanchez Şoku: Manchester United Maçında Oynayabilecek mi?

Galatasaray’ın Tottenham’dan kiraladığı Davinson Sanchez, Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıktı. Kolombiyalı stoperin durumu merak edilirken, teknik direktör Okan Buruk’tan açıklama geldi.

Galatasaray’ın Tottenham’dan kiraladığı Davinson Sanchez, Başakşehir maçında gösterdiği performansla beğeni topladı. Ancak Kolombiyalı stoper, maçın son dakikalarında sakatlanarak oyundan çıktı. Sanchez’in durumu, sarı-kırmızılı camiada endişe yarattı. Çünkü Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde 5. haftada Manchester United ile kritik bir maça çıkacak. Peki, Davinson Sanchez, Manchester United maçında oynayabilecek mi? İşte, teknik direktör Okan Buruk’tan gelen son dakika açıklaması.

Sakatlık Anı

Olay, Başakşehir maçının 77. dakikasında yaşandı. Davinson Sanchez, Başakşehirli futbolcu Fredrik Gulbrandsen ile girdiği ikili mücadelede, sağ bacağından sakatlandı. Kolombiyalı oyuncu, acı içinde yerde kaldı. Oyun durdu ve sağlık ekipleri sahaya girdi. Sanchez, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından, 79. dakikada yerini Victor Nelsson’a bıraktı. Sanchez’in yüzündeki acı ifadesi, Galatasaraylı taraftarları tedirgin etti.

Okan Buruk’tan Açıklama

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Davinson Sanchez’in durumuyla ilgili açıklama yaptı. Buruk, “Sanchez’in durumu ciddi değil. Bir darbe aldı. Yarın MR’ı çekilecek. Ama çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Umarım Manchester United maçında oynayabilir” dedi.

Manchester United Maçı Ne Zaman?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde 5. haftada Manchester United ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, 30 Kasım Salı günü saat 23.00’te Türk Telekom Stadyumu’nda İngiliz ekibini ağırlayacak. Galatasaray, grupta 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 4 puan topladı. Manchester United ise 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 9 puanla lider durumda. Galatasaray, Manchester United’ı yenip, diğer maçta Villarreal’in Atalanta’ya kaybetmesi halinde, son haftaya umutlu girecek.