Gangnam Style'ın rekoru aşıldı

Gangnam Style'ın rekoru aşıldı

Psy'ın Gangnam Style şarkısının klibi, artık YouTube'da en çok izlenen video değil. "Hızlı ve Öfkeli" serisinin son filmi "Furious 7" için Charlie Puth tarafından, geçtiğimiz yıllarda bir araba kazasında hayatını kaybeden filmin başrol oyuncusu Paul Walke

Psy'ın Gangnam Style şarkısının klibi, artık YouTube'da en çok izlenen video değil. Güney Koreli şarkıcının hit parçası, beş yıldır en çok izlenen video olarak şanını sürdürüyordu.

BBC'nin haberine göre, Gangnam Style, YouTube sayacını dahi bozmuş ve şirket, sitenin yazılımını yeniden kodlamak zorunda kalmıştı ancak Wiz Khalifa'nın 'See You Again' adlı duygusal şarkısı, Psy'ın rekorunu kırdı.

Şarkı şu ana dek 2,895,373,709 kez izlendi ve 2,894,426,475 kez izlenen Gangnam Style'ı tahtından indirdi.

Şarkı, "Hızlı ve Öfkeli" serisinin son filmi "Furious 7" için Charlie Puth tarafından, geçtiğimiz yıllarda bir araba kazasında hayatını kaybeden filmin başrol oyuncusu Paul Walker'ı anmak için yazıldı.

Şarkı, sözlerindeki "Sensiz çok uzun bir gün oldu dostum - Ve seni bir kez daha gördüğümde, hepsini anlatacağım" gibi ifadeler nedeniyle İngiltere'de cenaze törenlerinde en çok çalınan parça oldu.

 

Wiz Khalifa kimdir?

 

'Yeni neslin Snoop Dogg'u olarak nitelenen ABD'li rapçi Wiz Khalifa, 8 yıllık müzik kariyeri boyunca Prodigy'den 50 Cent'e pek çok grup ve şarkıcıyla ortak projelere imza attı.

2015'te Amcasını silahlı bir çete saldırısında kaybeden Wiz Khalifa, "Amcam görebileceğiniz en olgun insandı. Gece gündüz ağlyorum" demişti.

Forbes'un 30 yaş altındaki 30 girişimci listesine girmeyi başaran genç müzisyen, kendi plak şirketini kurmuş durumda.

20 yaşındaki genç müzisyen, kariyerinde kendisine ilham veren isimlerin Jimi Hendrix, Bone-Thugs-N-Harmony ve The Notorious B.I.G. olduğunu söylüyor.