Geniş Aile dizisinin ünlü oyuncusu Bora Akkaş evlendi!

Geniş Aile dizisinin ünlü oyuncusu Bora Akkaş evlendi!

Geniş Aile'nin bilindik ismi Bora Akkaş nikah masasına oturdu. Milano'da evlenen çift o anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Pek çok başarılı dizide rol alan oyuncu Bora Akkaş uzun süredir devam eden ilişkisini nikah masasına taşıdı. İki yıldır aşk yaşadığı fenomen Oben Alkan ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Bora Akkaş Milano'da düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Çifti düğünde yakın arkadaşları Uraz Kaygılaroğlu'da yalnız bırakmadı.

BORA AKKAŞ EVLENDİ!

oyuncu-bora-akkas-ile-fenomen-oben-alkan-milano-15604297-5255-m.jpg

Yağmur Zamanı, Geniş Aile, Bebek İşi, Aslan Ailem, Kurşun, Tutunamayanlar ve Yeşilçam gibi başarılı pek çok yapımda yer alan ünlü oyuncu Bora Akkaş 32 yaşında dünya evine girdi. 2 Yıldır fenomen Oben Alkan ile yaşadığı ilişkiyi nikah masasına taşıyan ünlü oyuncuda düğün fotoğrafları geldi.

Milano'daki Türkiye Başkonsolosluğu'nda kıyılan nikahla dünya evine giren ikili sosyal medya gündemine geldi. Nikah fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan ikiliyi mutlu günlerinde oyuncu arkadaşları Uraz Kaygılaroğlu'da yalnız bırakmadı.

oyuncu-bora-akkas-ile-fenomen-oben-alkan-milano-15604297-6919-m.jpg

Başta Uraz Kaygıloğlu olmak üzere tüm arkadaşları nikaha katılım sağlarken çiftin nikahları için tercih ettikleri kıyafetler de gündem oldu. Nikah sonrası Milano sokaklarında tur atan çift o pozlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Özellikle de Bora Akkaş'ın nikah için tercih ettiği kıyafet çok konuşuldu. Oben Alkan nikah töreninde beyaz pantolon ve bluz tercih ederken genç oyuncu da siyah damatlı giydi.

oyuncu-bora-akkas-ile-fenomen-oben-alkan-milano-15604297-6569-m.jpg