Gökhan Alkan yeni projesi ile ekranlara geliyor! Burcu Özberk ile partnerliği çok konuşulacak!

Gökhan Alkan yeni projesi ile ekranlara geliyor! Burcu Özberk ile partnerliği çok konuşulacak!

Oyunculuk kariyerine 2012 yılında başlayan Gökhan Alkan yeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Burcu Özberk ile başrollerde yer alacak Gökhan Alkan, bir yıllık aradan sonra ekranlara dönüyor.

Gökhan Alkan en son, Yağmur Tanrısevsin ile birlikte Kalp Yarası isimli dizi ile ekranlara gelmişti. İki sevilen ismin yer aldığı Kalp Yarası isimli dizi, izleyiciler tarafından çok sevilmiş ve 2022 yılının şubat ayında final yaparak, ekranlara veda etmişti.

Bir yıldır ekranlardan ve magazinden uzak olan Gökhan Alkan, Burcu Özberk ile partner olacağı yeni dizi ile ekranlara geliyor. Rol aldığı yapımlar haricinde ekranlarda yer almayan isim, güzel bir proje tekliflerinde ekranlara gelmeyi kabul ediyor. Kraliçe isimli proje ise, Gökhan Alkan için ideal bir teklif olmuş ve oyunculuk performansını en iyi şekilde sergileyebileceği bir karakter ile ekranlara dönmesini sağlamış.

BASKETBOLCU ATEŞ

kralice-gokhanalkan-yk3aaa-750x375-c.webp

Gökhan Alkan Kraliçe isimli dizide, basketbolcu Ateş karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Ateş karakterinin karıştığı bir skandaldan sonra eşinin (Burcu Özberk) güvenini kaybedecek olan Ateş, ilginç hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Gökhan Alkan genel olarak, dram ve güçlü duyguların ön plana çıkabileceği karakterleri canlandırmayı tercih ediyor. Kraliçe isimli dizide de Ateş karakteri ile bu isteği yerine gelecek gibi duruyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİ İLE EKRANLARA GELMİŞTİ

Gökhan Alkan, 2012 yılında ekranlara gelen Muhteşem Yüzyıl dizinde izleyici karşısına çıkmıştı. Daha sonrasında ise, Kocamın Ailesi, Seviyor Sevmiyor ve çıkışını yakaladığı Kalp Atışı dizisi ile ekranlara gelmişti. Gökhan Alkan; Zengin ve Yoksul, Yasak Elma ve Kalp Yarası dizileri ile de ekranların en çok aranan yüzlerinden olmayı başardı.